חוסר ביטחון בזוגיות ובכלל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר ביטחון בזוגיות ובכלל
    אורי
    31/07/2013

שלום אני יוצא עם חברה שלי קרוב ל שנה ו3 חודשים עכשיו לה יש בעיה של להביע רגשות ולהיות חמה ומידי פעם אני אומר לה שחסר לי ההודעות הרומנטיות שלה וזהו עכשיו דיברתי איתה השבוע והיא אמרה לי שהיא לא מפחדת לאבד אותי בגלל שהיא יודעת שהיא הכי טובה בשבילי אז אני אמרתי לה שאני יודע שאני גם הכי טוב בשבילה אז היא אמרה לי שאני לא מספיק מאמין בזה ולכן מפחד לאבד אותה.
    עכשיו השאלה שלי היא איך אני מפתח ביטחון שהיא באמת שלי שאני הכי טוב בשבילה שאני באמת ובתמים מאמין בזב לגמרי. איך אני הופך את זה על מנת להיות הגבר שלה לכל החיים?! אשמח לקבל תשובה בהקדם תודה
    אורי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חוסר ביטחון בזוגיות ובכלל - תגובה

ד''ר ענת הרמתי
    03/08/2013

אורי שלום,
    בקשר זוגי אנחנו לא יכולים לדעת שאנחנו הכי טובים לבת/בן הזוג שלנו ולהיפך, שהבן/בת זוג שלנו הכי טובים בשבילנו. אתה גם לא יכול לדעת אם תהיה הבן זוג שלה לכל החיים!
    מציעה לך שתתמקד במה שאתה כן יודע. אתם בזוגיות שנה ושלושה חודשים, אז אתה יודע שיש דברים טובים שמחזיקים את הקשר שלכם, אתה יודע מה אתה מרגיש כלפיה, מה היא מרגישה כלפיך, אתה יודע מה אתה צריך ומה חסר לך בקשר ( הבעת רגשות וחום ).
    האם אתה מרגיש פחד לאבד אותה ? חשוב שתבין מה הסיבה.
    לא נראה לי שהתשובה נמצאת היכן שאתה מחפש .
    בהצלחה,
    ענת הרמתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה!

אורי
    07/08/2013

ברור שאני מפחד לאבד אותה כי היא כבר נפרדה ממני בעבר אחרי 9 חודשים וחזרנו עכשיו אני רוצה להפוך את כל החוסר ביטחון שלי לגבי הקשר לביטחון גבוה ולזה שאני אהיה בטוח שברגע שאציע לה להתחתן איתי אז היא תסכים מה אני אמור לעשות???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו