מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא מספיקה לבן הזוגרוני26/08/2013
אני נמצאת בקשר עם מישהו כבר שנתיים אך עם הרבה פרידות, מתוך כל הפרידות היו שלושה פרידות שבהן הוא הכיר מישהי.. אחרי כל פעם שהוא הכיר מישהי ועזב אותה חזרנו להיות ביחד ואז הייתה לי תחושה שאני לא מספיקה לו, שאני לא טובה לו, שאני לא יפה מספיק וכאשר אנחנו נפרדים הוא חוזר לדבר עם זו שהוא היה איתה בקשר לפני.
אני אוהבת אותו אבל הוא נותן לי להרגיש לא שווה את מה שאחרות שוות.. מה אני אמורה לעשות? לא לחזור אליו יותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מספיקה לבן הזוג - תגובה
יעל צ'רניאק26/08/2013רוני יקרה
את מעלה פה שני דברים שאפשר להפריד אותם:
1. התחושה שלך שאת לא מספיק טובה/ יפה
2. חוזק ומהות הקשר בינכם - קשר עם הרבה פרידות וחוסר ביטחון בקשר
1. חשוב שתעבדי על חיזוק הביטחון העצמי שלך ללא קשר לבן הזוג שלך
ובנוסף
2. חשוב להתבונן יותר לעומק על מהות היחסים בינכם:
מה חשוב לך בקשר? איזה ערכים חשובים לך? (לדוג': חברות, ביטחון, אמון, יציבות, אהבה, הקשבה... פתיחות, שיתוף, תקשורתיות.... )
מה חשוב לך בבן זוג?
אם היית מוותרת על הזהות שאת לא מספיק טובה ושאחרות יותר שוות, מה היתה הזהות החדשה שלך אז?
אני....
(לדוג' טובה בדיוק כפי שאני, אני שווה וראויה לאהבה, אני מוערכת על מי שאני...)
יש צורך לעשות עבודת התפתחות כדי להפנים את הזהות החדשה בשביל שתוכלי ליצור קשר בריא ותחושת ביטחון פנימי שלא קשור בבן הזוג או בסיטואציה חיצונית...
בהצלחה
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)