לא מספיקה לבן הזוג

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מספיקה לבן הזוג
    רוני
    26/08/2013

אני נמצאת בקשר עם מישהו כבר שנתיים אך עם הרבה פרידות, מתוך כל הפרידות היו שלושה פרידות שבהן הוא הכיר מישהי.. אחרי כל פעם שהוא הכיר מישהי ועזב אותה חזרנו להיות ביחד ואז הייתה לי תחושה שאני לא מספיקה לו, שאני לא טובה לו, שאני לא יפה מספיק וכאשר אנחנו נפרדים הוא חוזר לדבר עם זו שהוא היה איתה בקשר לפני.
    אני אוהבת אותו אבל הוא נותן לי להרגיש לא שווה את מה שאחרות שוות.. מה אני אמורה לעשות? לא לחזור אליו יותר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מספיקה לבן הזוג

הוספת תגובה

• לא מספיקה לבן הזוג - תגובה

יעל צ'רניאק
    26/08/2013

רוני יקרה
    את מעלה פה שני דברים שאפשר להפריד אותם:

1. התחושה שלך שאת לא מספיק טובה/ יפה
    2. חוזק ומהות הקשר בינכם - קשר עם הרבה פרידות וחוסר ביטחון בקשר

1. חשוב שתעבדי על חיזוק הביטחון העצמי שלך ללא קשר לבן הזוג שלך
    ובנוסף
    2. חשוב להתבונן יותר לעומק על מהות היחסים בינכם:
    מה חשוב לך בקשר? איזה ערכים חשובים לך? (לדוג': חברות, ביטחון, אמון, יציבות, אהבה, הקשבה... פתיחות, שיתוף, תקשורתיות.... )
    מה חשוב לך בבן זוג?

אם היית מוותרת על הזהות שאת לא מספיק טובה ושאחרות יותר שוות, מה היתה הזהות החדשה שלך אז?
    אני....
    (לדוג' טובה בדיוק כפי שאני, אני שווה וראויה לאהבה, אני מוערכת על מי שאני...)
    יש צורך לעשות עבודת התפתחות כדי להפנים את הזהות החדשה בשביל שתוכלי ליצור קשר בריא ותחושת ביטחון פנימי שלא קשור בבן הזוג או בסיטואציה חיצונית...

בהצלחה
    יעל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו