מציאת בן זוג לחיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מציאת בן זוג לחיים
    ויקה
    26/09/2013

יש לי בעיה! אני בת 25 ואיני מצליחה למצוא את החצי השני שלי לכל החיים. יש לי הכל בחיים חוץ מאהבה. אני יפה, בעלת תואר שני, משכילה, מוכשרת, חכמה ועובדת בעבודה טובה. אני נהנת מהחיים ולא חוסכת על עצמי. מטיילת בארץ ובעולם, קונה לעצמי המון, משקיעה במראה החיצוני. איני מצליחה למצוא בן זוג ראוי וטוב עבורי. בעיה היא בשיווק עצמי. ברגע שאני מציגה את עצמי גברים מפחדים בגלל שאני מצליחה, חכמה ומסורתית. מה לעשות? כמה שניסיתי לצאת לאין ספור דייטים הכל נראה ונגמר באותו הדבר. אני לא מצליחה למצוא בחור טוב שיעריך אותי ויתייחס אליי כמו שמגיע לי. אני לא מוכנה להתפשר ולצאת עם כל אחד ולא בגלל שאני מפונקת או לא פתוחה אלא בגלל שאני חושבת שמגיע לי את הכי טוב. מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מציאת בן זוג לחיים

הוספת תגובה

• מציאת בן זוג לחיים - תגובה

יעל צ'רניאק
    26/09/2013

ויקה יקרה,
    נשמע שזה הperfect setting, אך מתוך התיאור שלך אני לא לומדת הרבה על הפנימיות שלך.
    את מתארת הרבה דייטים שנראו ונגמרו אותו דבר, לכן יש צורך להעמיק מעבר למעטפת החיצונית הטובה, המוכשרת, היפה ולראות מה נמצא שם ברגש שלך, אילו אמונות יש לך לגבי זוגיות... כמו: גברים מפחדים ממני בגלל שאני מצליחה...
    כשהכל מבחוץ נראה טוב, כמו שאת מתארת: יש לי הכל בחיים חוץ מאהבה, עלינו לבחון את הדברים יותר לעומק: האמונות שלנו, המחשבות שלנו והרגשות שלנו, ולא רק איך אנו משווקים את עצמנו חיצונית.
    האמונות שלנו לגבי זוגיות, גברים, וכו' גורמות לנו להתנהג בדרך מסויימת , ולשדר משהו שאולי אפילו לא מודע.
    הייתי מציעה לך להכנס יותר לעומק, לבדוק עם עצמך את כל האמונות שבהן את מחזיקה לגבי גברים, לגבי עצמך, ולגבי זוגיות בכלל, לגבי היכולת שלך להיות ביחד ובזוגיות, לגבי האמונה שזה יקרה, וכו'
    לדייק מיהו הגבר שאת מחפשת, כמו לדוגמא: גבר שיוכל להכיל ולפרגן לאישה חזקה ועוצמתית, שיוכל לראות את מי שאני באמת וכו'.
    בדקי עם עצמך, עד כמה את מתנהלת ביום יום שלך מתוך תחושת ביחד, או מתוך תחושת לבד, גם כשאת לא בזוגיות....
    האמונות שלך לגבי כך, הם אלו שיגלו ויפרסו עבורך את הצעד הבא שלך בדרך לזוגיות
    בהצלחה וחג שמח!
    יעל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

ויקה
    26/09/2013

יעל תודה רבה על התגובה:)
    את צודקת. המעטפת מאוד משכנעת ומושלמת כמעט. אבל מבפנים אני מאוד שומרת על עצמי. אני מתקשה לבטא את עצמי באמת כי אני מפחדת להתאכזב שוב ושוב. כל קשר מתחיל בהצגת עצמי ומשם זה לא ממשיך. היו לי 2 קשרים רציניים והייתי מאורסת פעמיים. אני ביטלתי את שתי החתונות ומאז איני בטוחה בשום קשר. אני מרגישה יותר מידי מוצלחת וטובה ואף אחד לא מתאים לי בתפיסת העולם ובמצב שלו בחיים. חבריי אומרים לי להתפשר ולפתוח את הראש והלב אבל כמה שאני מנסה זה לא עוזר בקשרים. יצאתי כבר לכל כך הרבה הדייטים והכל אותו הדבר. גם אם התנהגותי משתנה התוצאה זהה. יצאתי עם גברים מצליחים ומצליחים פחות בחייהם( מובטלים, רופאים, מהנדסים, סטודנטים, עורכי דין... וכו'). גיבשתי את כל מה שאני רוצה בדבר ואני יודעת יותר מידי טוב מה אני רוצה מעצמי, מהגבר שיהיה לצידי ומערכת היחסים. אבל זה לא מקדם אותי לשום מקום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה - תגובה

יעל צ'רניאק
    26/09/2013

המפתח מכל מה שכתבת טמון במשפט שלך: אני מתקשה לבטא את עצמי באמת כי אני מפחדת להתאכזב שוב ושוב.
    כשאת לא מבטאת את עצמך באמת וכשאת אוחזת בפחד להתאכזב, את תמשיכי לייצר את אותן סיטואציות בהן את נתקלת היום,
    את זה עלייך להתחיל לשנות, כדי לייצר זוגיות טובה ואמיתות לאורך זמן!
    בהצלחה,
    יעל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך...

ויקה
    28/09/2013

אני בטוחה שאת צודקת. יחד עם זאת, אני מרגישה שאין לי את הכלים הנכונים והמתאימים להיפתח ובאמת לעשות משהו שיכול לקדם אותי לעבר המטרות שלי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך... - תגובה

יעל צ'רניאק
    03/10/2013

אולי כדאי לך להיעזר באנשי מקצוע, לצורך עבודה יותר מעמיקה על עצמך,
    כל טוב
    יעל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו