מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התנהגות לא ברורהאחת30/09/2013
כשאני עומדת עם בעלי, חברו הטוב כשמדבר מביט רק בו כאילו הייתי אויר, וכשאני נמצאת לבד- פתאום הוא "מכיר" אותי ומתייחס אלי. זה כאילו צביעות או משהו אחר? הרי לא קרה שום דבר בינינו.
דבר שני קרה משהו . הוזמנו למסיבה בבית פרטי בגינה בשעות הערב. המקום היה הומה אדם. הייתי שקועה בלהקשיב לדברי חברה, (ברצוני לציין שעד לאותו זמן בעלי היה עומד מאחורי, לידי) ופתאום הרגשתי שאני שעונה עם זרועה ידי על החזה והבטן של החבר שלו, והייתי משוכנעת שזה בעלי. והיה ממש צמוד אלי מאחור (ברגליו ובטנו ), הסתובבתי ולפתע ראיתי שזה בעצם היה חברו, מייד זזתי והראיתי לו מבט כועס, הרגשתי מבוכה כי חשבתי כל העת שזה חברו. אם כ"כ היה צפוף והיה נעול לעמוד במקום שעמדתי, היה יכול לבקש סליחה שאפנה לו מקום. מה דעתך על הנ"ל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון טעות
אחת30/09/2013חשבתי כל העת שזה בעלי ובעצם זה היה חברו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתנהגות לא ברורה - תגובה
יעל צ'רניאק03/10/2013שרית יקרה
אני קוראת את פנייתך ומרגישה את חוסר הנעימות שחשת בה ובצדק.
מהי השאלה שלך? מה היית רוצה לדעת/ להבין?
כל טוב
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה כתגובה
אחת04/10/2013א. רציתי לדעת מה יכולה להיות הסיבה שכשאני נמצאת ליד בעלי גבר מתעלם ממני לחלוטין כאילו הייתי אויר וכשאני נמצאת לבד פתאום מראה "שמכיר " אותי??
ב. איך הייתי אמורה להגיב לאור התנהגותו?? מדוע התנהג כך הוא חושב שהנשים טפשות??!?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה כתגובה - תגובה
יעל צ'רניאק04/10/2013איני יודעת כמובן מה עבר לו בראש. אינני מכירה את האדם.
בפועל או ש:
1. הוא נהג בגסות, והסיבה יכולה להיות פשוטה,
כשאת עם בעלך הוא שומר מרחק כי ״הגבר״ שם.
וכשאינו שם, הוא רואה בזה הזדמנות.
זוהי התנהגות לא מכבדת ואני מבינה את תגובתך.
2. הוא נהג בתמימות. הוא שם לב לטעות שלך, והוא פשוט לא ידע מה לעשות
ולא העיר כדי לא להביך אותך, בתקווה שתביני לבד. זוהי גם אפשרות לגיטימית למה שאת מתארת. ממש תלוי בבן אדם עצמו.
שיתפת את בעלך במה שהיה?
האם את יכולה לשחרר את עצמך מהסיטואציה שהיתה ולקחת אחריות על להיות
ברורה עם אותו חבר לגבי הגבולות שלך? וטעויות לעיתים קורות, אנחנו יכולות לעשות כל מה שניתן כדי שלא יקרו מעבר לזה אין לנו שליטה.
השאלה שלך חשובה וחשוב לנו כנשים להיות מאוד
ברורות לגבי הגבולות שלנו, להרגיש בטוחות כשאנו לבד.
לחזק את עצמנו, להיות אסרטיביות
לדעת בדיוק מהם הגבולות האדומים שלנו
ולהיות חזקות לבטא את הרצונות שלנו, להשמיע את הקול שלנו
ולעמוד על שלנו, גם ובעיקר מול אנשים שאינם רגישים אלינו
ופועלים מתוך התשוקות שלהם..
סוף שבוע נעים!
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרבה תודה לך!!! .
אחת04/10/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)