הלכתי לאיבוד......

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הלכתי לאיבוד......
    איפה האושר?
    07/10/2013

שלום ,
    אני מחפשת זוגיות אבל הכל כל הזמן מתפקשש חשבבתי שאולי זה בגלל שאני גם נראת הרבה יותר צעירה מגילי וגם מרגישה צעירה אז יצאתי לדייטים עם בחורים צעירים ממני במעט הייתי בטוחה שיהיה לי חיבור יותר טוב איתם מאשר עם בחורים בגילי אבל התגלה שזה אותו דבר הכל זה בעית הגישה שלהם זה בכלל לא קשור לגיל הם מחפשים פשוט קשר מהיר וזורם בלי השקעה בלי רגשות סתם שתיהיה להם מישהי שתחמם את המיטה וזהו וקשר כזה ריקני לא מתאים לי......לגמרי הלכתי לאיבוד אפילו בחורים שיוצרים רושם טוב של בחורים טובים כביכול מתגלים גם כן עם אפס רצינות . מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הלכתי לאיבוד......

הוספת תגובה

• איפה התשובה ......??????

?
    10/10/2013

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הלכתי לאיבוד...... - תגובה

ד''ר ענת הרמתי
    13/10/2013

הי,
    את אומרת שהלכת לאיבוד ... לפעמים אנחנו הולכים לאיבוד כי אנחנו חושבים בטעות ששביל מסויים יוביל אותנו ליעד.
    אם המטרה שלך להיות בזוגיות והיעד כרגע להגיע לשם הוא להבין מדוע זה לא קורה, הרי שבחרת בשביל הלא נכון. השביל שאומר שזה לא קורה (״מתפקשש״) בנושאים כמו גיל או גישה של הגברים.
    מציעה שתנסי ללכת בשביל שהוא בשליטה ובאחריות שלך . ולשאול את עצמיך , מי את ביחסים ? מה את מביאה בדייטים ? מתי זה מתפקשש ומאילו סיבות שקשורות גם בך?
    איך זה קורה שכל הבחורים גם הטובים שבהם שאולי היו רציניים בעבר או יהיו רציניים בעתיד מגלים איתך ״אפס רצינות״?
    זה שביל קשה יותר ללכת בו אבל לדעתי הוא קצר יותר להגיע ליעד ( להבין למה זה לא קורה או מה כן יגרום לזה לקרות) ומשם למטרה (להיות בזוגיות).
    תצליחי??
    ענת הרמתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו