מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אובססיהאביבה30/03/2008
שלום, אני מאוהבת בגבר שלא מעוניין בי, ניסיתי ליצור איתו קשר והוא דחה אותי, מאד איני מצליחה להוציא אותו מהראש, אני חושבת עליו כל הזמן, מחכה שיתחרט, מנסה לחשוב עם מי הוא ומה הוא עושה וזה מפריע לי בעבודה, בבית ובחיים בכלל. מה אפשר לעשות<?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אביבה יקרה
יעל צ'רניאק31/03/2008את מאוהבת במישהו שדחה אותך ואינך מצליחה להוציא אותו מהראש.
את מגדירה את זה אובססיה שמפריעה לך בחיים בעבודה בבית ובכלל.
על מה את צריכה לוותר כדי לשחרר אותו?
מה יותר חשוב לך להיות ברגש של האובססיה ולחשוב עליו כל הזמן או להמשיך הלאה בחייך?
כיצד תוכלי להמשיך הלאה כשאת חושבת עלייו? אולי יש דרך לא לתת מקום ומרחב למחשבות הללו?
האם תוכלי לדמות את המחשבות הללו לשיכורים ברחוב המנסים למשוך את תשומת ליבך ?
ברחוב יש לך 3 אפשרויות לפעולה:
1. להתייחס אליהם
2. להגיד להם ללכת
3. לא להתייחס אליהם ולהמשיך ללכת.
להתייחס אליהם או להגיד להם ללכת - אלו הן שני צדדים של אותו המטבע: התייחסות לשיכור, האחת לטובה והשניה לרעה, אך שתיהן התייחסות לשיכור
האופציה השלישית היא לא להתייחס להמשיך בשלך , להמשיך ללכת, להמשיך ליצור את הזוגיות שהיית רוצה בחייך.
האופציה השלישית היא היחידה שיכולה לשחרר אותך מהמאבק עם המחשבות שלך.
התמקדי בזוגיות שאת רוצה ליצור בחייך, צרי את החדש... המשיכי הלאה ביצירת עתידך - מקדי שם את תשומת לבך
באיזו זוגיות היית רוצה להיות?
איזה בן זוג היית רוצה בחייך?
איך היית רוצה שיראו היחסים בינך לבין בן זוגך?
איזה ערכים היית רוצה בזוגיות החדשה שלך?
התבונני בעתידך, צרי אותו בדמיונך כפי שהיית רוצה
שיהיה בהצלחה
יום נפלא
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)