ירידה בזוגיות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ירידה בזוגיות
    שני
    30/11/2013

שלום ,
    אני בת 28 בעלי בן 36 אנחנו ביחד קרוב לשמונה שנים , יש לנו ילד חתיך והשני בדרך , בעלי מאוד מסור לחיי משפחה שלנו וכל ששי שבת זה קדוש למשפחה , בעל אוהב מעריך ועוזר ,יש לנו חיי מין מגוונים עשירים וכמעט כל הפנטזיות של שנינו עשינו ,חלום של כל אשה , לאחרונה אנחנו בירידה ,
    מזה כמה חודשים הוא מדבר מתוך שינה התבטאויות מיניות ושמות של בחורות העניין מאוד מרגיז ומפריע לי , אני רבה הרבה אתו הוא נשבע שהוא לא בוגד ולא יבגוד ואני והילד והבית היקרים ביותר בחייו , שנינו מתוסכלים ואני יושנת בחדר עם הילד כי לא בא לי לשמוע כלום מההרהורים שלו הוא נראה טוב הרבה מתחילות אתו הוא מספר לי ואני מנסה לספוג הכל שיספר לי הכל ככה אני מעדיפה , זה נמשך כמה חודשים ואני כבר לא יכולה לסבול את זה , מה עושים אנא עזרהההההה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ירידה בזוגיות

הוספת תגובה

• ירידה בזוגיות - תגובה

ד''ר ענת הרמתי
    02/12/2013

שני שלום,
    אני מבינה שעוברת עליך תקופה קשה שבה את מרגישה שיש 'ירידה' ביחסים שלך עם בעליך.
    את בהריון (איך זה משפיע על האינטימיות ויחסי המין שלכם?)ובעליך כבר כמה חודשים מדבר מתוך שינה דברים שגורמים לך לחשוד בנאמנות שלו.(ואיך זה משפיע על האנטימיות ויחסי המין שלכם?)
    זה נראה שגם כשקשה לך, את יכולה לראות את הדברים הטובים בו ובקשר שבניתם ביחד. אם עד עכשיו לא היתה לך סיבה שלא לתת בו אימון , תמשיכי לשתף אותו ברגשות שלך אבל, תנסי להיות קשובה וגם להאמין לו.
    בעצם, יתכן שמה שגורם להתרחקות בינכם היא לא ההתנהגות של בעליך אלא הפרשנות שלך (שהוא בוגד בך) והתגובה שלך בעקבות זה (רבה איתו , ישנה בחדר הילד).
    פחד וחוסר אימון , במיוחד בתקופה רגישה של הריון יכול להיות מאד הרסני לקשר.
    מצד שני, אם אינך שקטה וחושיך אומרים לך שאינו נאמן לך, מה הטעם לריב על זה?
    גם כך,כדאי לדבר ואולי באופן הזה בעליך גם יהיה יותר פתוח איתך.
    בהצלחה,
    ענת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה

שני
    02/12/2013

תודה לך על התגובה , ברצוני לציין שהסקס בהריון לא מוריד לו חשק מיני להפך הוא תמיד מזכיר לי כמה אני מושכת בהיריון עם בטן הריונית וגוף רזה ,ואני אישית גם חשק מיני אפילו גובר אם מותר להגיד , לכן סקס בינינו לא נפגע כלל , והוא לא בוגד ולא מנהל רומן אני בטוחה כי כל פעם מזכיר שם אחר לפעמים גם של מפורסמות , כואב לו לא פחות ממני ובימים האחרונים לא מסתכל בטלוויזיה ולא גולש אפילו לטענתו מה שהוא דוחק וממה שמתעלם ביום צץ לו בלילה !!!! לא הגיוני בעיני , שיתפתי אותו שוב , מבין אותי ותמיד נותן לי לעשות ולהחליט מה שבא לי כדי לרצות אותי , שאלתי חברה קרובה אומרת דלגי יש לך זוגיות מצוינת אל תהרסי , אני מאמינה לו ומאמינה בו , האם באמת לספוג ולדלג זה הפתרון ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו