מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיות בתקשורתרות21/12/2013
שלום
אני ובן הזוג שלי הכרנו לפני 10 שנים, יצאנו 5 שנים ואז נפרדנו אך אף פעם הקשר לא נותק לחלוטין.
לפני שנתיים החלטנו לחזור כיון שהבנו שאנחנו עדין אוהבים (לאף אחד מאיתנו לא היתה זוגיות בזמן הזה)
הרבה זמן חלמתי על הרגע שנהיה יחד ובאמת זה קרה.
לפני חצי שנה החלטנו לעבור לגור יחד ומאז המצב רק מתדרדר.
אנחנו לא מצליחים לנהל שיחה מבלי לריב מה שמביא אותנו לשתיקות וזאת במקום לדבר על מה שמפריע.
הצעתי לו שנלך לטיפול, שנלמד איך לנהל מריבות כדי לא להשאר ברוגז אחרי שהן מסתיימות (שזה מה שקורה כיום)
הוא טוען שלטיפול הולכים רק זוגות נשואים שנלחמים על הקשר בעיקר שיש ילדים.
האם טיפול יכול להועיל לתקשורת שאנו מנהלים וגם לזוגות שעדין לא נישאו?
על איזה טיפול היית ממליצה במקרה שלנו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות בתקשורת - תגובה
ד''ר ענת הרמתי25/12/2013הי רות,
טיפול זוגי מתאים לכל זוג שהקשר חשוב לו והוא רוצה להרגיש בו טוב יותר.
אני לא יודעת מה זה אומר שבן הזוג שלך אומר לך שטיפול מתאים רק לזוגות נשואים עם ילדים שגם רוצים להלחם על הקשר.
האם זה אומר שאינו מאמין שהטיפול יכול לעזור לכם? האם זה אומר שיש לו חששות מהטיפול? האם זה אומר שאינו רוצה להלחם על הקשר שלכם?
האפשרות האחרונה לא נראית לי נכונה, כי בדרכו גם הוא נלחם על הקשר שלכם.
אם תצליחי לשכנע אותו, פנו לטיפול זוגי. כל מטפל זוגי טוב, יוכל לעזור לכם.
בהצלחה,
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)