מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קושי ביצירת קשר ראשונייולי04/01/2014
שלום לכן ...
יש לי בעיה שחוזרת על עצמה עם בחורים ...
כל פעם שבחור שמושך אותי מגיע לכיוון שלי כדי לדבר ולהתחיל אני בורחת ... למרות שאני מאוד מעוניינת ... ובנוסף מאוד קשה לי לחייך איתו ולהיות קלילה וחברותית . ממה שני הדברים לדעתכן נובעים ומה אני יכולה לעשות כדי לשפר את זה ולהיות יותר קלילה ומשוחררת עם בחור שמוצא חן בעיני?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קושי ביצירת קשר ראשוני - תגובה
יעל צ'רניאק05/01/2014יולי יקרה,
כשבחור מושך אותך, את מעוניינת בו, ואז עולים פחדים...
את נלחצת ובורחת, או נעשית מתוחה ולא קלילה חופשיה וחברותית.
הדברים נובעים מפחדים.
נסי להיות מודעת למה שעובר לך בראש ברגעים האלו, יתכן ועולה מחשבה: אני לא מספיק טובה, או הוא יכיר אותי ולא ירצה לא ירצה, אולי עולה תחושה שאני קטנה, ואני לא ראויה לבחור טוב, או תחושות עמוקות ולא מודעות בחלקן של פחד מדחייה, פחד מנטישה וכו'...
נסי לזהות את הפחד שעומד בבסיס החוויה שאת מתארת.
דרך אגב, זה אך טבעי, שכשאת מעוניינת יותר חשוב לך מה השני ירגיש לגבייך וזה יותר מלחיץ...
אחרי שמזהים את הפחד, יתכן ותצטרכי לעשות איזו עבודה פנימית של שחרור העבר, של חיזוק החלק הבוגר ועצמתי שלך, שמכיל ומקבל גם את החלק בך שמפחד...
לקבל את עצמך עוד יותר, להעריך את מי שאת שאת, לדעת שאת מיוחדת ולהיות אמיתית. הייחוד שלנו הוא באותנטיות שלנו.
התחילי ביצירת מודעות למחשבות ולרגשות שעוברים בך באותה סיטואציה, רגע לפני שאת בורחת מהסיטואציה, זה יהיה תחילת ההתמודדות עם הפחד, ועם עצמך, על מנת שתוכלי להיות יותר נינוחה ומשוחררת בסיטואציה כזו של יצירת קשר ראשוני.
בהצלחה,
יעל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)