קושי ביצירת קשר ראשוני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קושי ביצירת קשר ראשוני
    יולי
    04/01/2014

שלום לכן ...
    יש לי בעיה שחוזרת על עצמה עם בחורים ...
    כל פעם שבחור שמושך אותי מגיע לכיוון שלי כדי לדבר ולהתחיל אני בורחת ... למרות שאני מאוד מעוניינת ... ובנוסף מאוד קשה לי לחייך איתו ולהיות קלילה וחברותית . ממה שני הדברים לדעתכן נובעים ומה אני יכולה לעשות כדי לשפר את זה ולהיות יותר קלילה ומשוחררת עם בחור שמוצא חן בעיני?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קושי ביצירת קשר ראשוני

הוספת תגובה

• קושי ביצירת קשר ראשוני - תגובה

יעל צ'רניאק
    05/01/2014

יולי יקרה,

כשבחור מושך אותך, את מעוניינת בו, ואז עולים פחדים...
    את נלחצת ובורחת, או נעשית מתוחה ולא קלילה חופשיה וחברותית.

הדברים נובעים מפחדים.

נסי להיות מודעת למה שעובר לך בראש ברגעים האלו, יתכן ועולה מחשבה: אני לא מספיק טובה, או הוא יכיר אותי ולא ירצה לא ירצה, אולי עולה תחושה שאני קטנה, ואני לא ראויה לבחור טוב, או תחושות עמוקות ולא מודעות בחלקן של פחד מדחייה, פחד מנטישה וכו'...
    נסי לזהות את הפחד שעומד בבסיס החוויה שאת מתארת.

דרך אגב, זה אך טבעי, שכשאת מעוניינת יותר חשוב לך מה השני ירגיש לגבייך וזה יותר מלחיץ...

אחרי שמזהים את הפחד, יתכן ותצטרכי לעשות איזו עבודה פנימית של שחרור העבר, של חיזוק החלק הבוגר ועצמתי שלך, שמכיל ומקבל גם את החלק בך שמפחד...
    לקבל את עצמך עוד יותר, להעריך את מי שאת שאת, לדעת שאת מיוחדת ולהיות אמיתית. הייחוד שלנו הוא באותנטיות שלנו.

התחילי ביצירת מודעות למחשבות ולרגשות שעוברים בך באותה סיטואציה, רגע לפני שאת בורחת מהסיטואציה, זה יהיה תחילת ההתמודדות עם הפחד, ועם עצמך, על מנת שתוכלי להיות יותר נינוחה ומשוחררת בסיטואציה כזו של יצירת קשר ראשוני.

בהצלחה,
    יעל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו