עשיתי טעות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עשיתי טעות
    מיטל
    05/01/2014

שלום
    אנסה לספר את הסיפור ואשמח לתגובות מה אתם חושבים או חושבים שעליי לעשות. אני בת 29 לפני חודש הכרתי בחור יצאנו מס' פעמים וזה לא הלך וזהו- נגמר בטוב. אחרי שבועיים חבר שלו התחיל איתי ואני נסוגתי כי הם חברים. אבל הוא המשיך לשלוח הודעות בפייס ולהתעניין ןלחזר והוא ממש מצא חן בעיניי עד שיום אחד הוא הציע לי שנצא ואמרתי לו שזה לא ככ הוגן כי יצאתי עם חבר שלו. הוא אמר שהוא בכלל לא ידע מכך ואם לא היה בינינו משהו רציני אז אין מבחינתו בעיה. יצאנו - היה מדהים וכימיה מטורפת. הוא נורא רצה אותי והראה סימנים בטלפון ובהודעות ובהכל וממש ממש נקשרנו. יום אחד החבר הראשון ראה אותי ומשום מה התעורר בו שוב משהו והוא החמיא בלי סוף ופתאום החל שוב לחזר אחריי ואני נלחצתי... שמא זה יהרוס לי עם החבר שאני רוצה מאוד. אמרתי לו שאני לא פנויה כרגע וזהו. בטיפשותי!!! אמרתי לחבר השני שאיתו יצאתי והיה לי כייף שאני צריכה לסגת ממנו כי החבר שלו התחיל לחזר אחריי ושאני לא רוצה לחבל להם בחברות. מאז הוא כועס עליי ומתרחק ואנחנו לא בקשר. אמרתי לו ככ הרבה פעמים שאני מתנצלת ולוקחת את הדברים שלי בחזרה. לפני יומיים הוא ראה אותי וחייך וחיבק אותי ונתן לי נשיקה גנובה על השפתיים והרגשתי שהוא התרכך. אחרי כמה שעות סימסתי לו באומץ אם הוא מעוניין שנלך לסרט ואמר שכן. היה ערב כייפי - הוא היה טיפה קריר אולי עדיין כועס או מנסה להחזיר לי על מה שהיה אבל בהמשך הערב התקרבנו והתחבקנו והתנשקנו ללא הסקה ולא דיברנו על מה שהיה.. אבל מאז הוא לא מראה סימנים או מתקשר. מדוע? אולי הוא מנסה אותי? בוחן אותי? האם להרים ידיים? האם לשאול אותו אם הוא מעוניין? יכול להיות שירד לו ממני כבר? אני מנסה לתקן טעות שעשיתי השאלה אם זה ניתן? אציין שהוא לפני מה שאמרתי היה מאוד מעוניין!! וחיזר ללא הפסקה
    אשמח לתגובות - תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עשיתי טעות

הוספת תגובה

• עשיתי טעות - תגובה

יעל צ'רניאק
    05/01/2014

מיטל יקרה
    את בת 29, הית לך כוונה טובה, לא רצית לפגוע בחברות שלהם.
    אל תייסרי את עצמך, ותאשימי את עצמך,
    תלמדי להבא בעתיד איך להתנהל יותר בפתיחות ובשקיפות מול החבר והחבר של החבר, וברגישות, לקבל החלטה שלמה ולהיות שלמה איתה בלי להתנדנד קדימה ואחורה, ובדרך - בלי כוונה - לפגוע באחרים.

את כל זה לימדי לפעם הבאה,

כרגע - לדעתי הדבר המתבקש הוא - לשחרר שליטה,
    להיות במקום של "לא לדעת", ולהרגע
    לחזור לעצמך, להחזיר את הפוקוס אלייך, לסנטר שלך
    לצאת מהדרמה ומהבלבול, לחזור לעצמך ולהרגע
    להסכים לא לדעת מה יקרה,
    ומשם לראות מה הדבר הנכון עבורך לעשות, מתוך רוגע ונינוחות
    מתוך מרחק מהסיטואציה, מרחק מהרגש שעולה בך

הבחור כפי הנראה נפגע מהבחירה שלך, נפגע האמון שלו,
    או שהוא יבחר להישאר או שיחליט לסגת
    האמיני שכל מה שיקרה, הוא לטובתך!

ואת תמצאי את הזוגיות הנכונה עבורך, בין אם זה יהיה איתו או עם מישהו אחר, זה יהיה עם האדם הנכון עבורך, שירצה ויבחר להיות איתך ואת איתו.

וברגע שתמצאי את האדם הזה, התמידי שם.

בהצלחה,
    יעל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

מיטל
    05/01/2014

אני אשתדל ליישם זאת כי אני מתייסרת כי ראיתי המון פוטנציאל בזוגיות הזו ואנחנו מאוד מתאימים - משהו שקשה למצוא היום ככה... ואני דיי מתייסרת על הטעות הזו ורק אם הייתי יכולה להחזיר את הגלגל אחורה הייתי עושה זאת אחרת...

תודה רבה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו