חסרת אונים!!!!!!!!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חסרת אונים!!!!!!!!!!
    שיר
    22/01/2014

אני ובן זוגי (יותר נכון ארוסי) כבר 4 שנים יחד, עדיין לא גרים יחד. זו היתה אהבה מטורפת מבחינתי, רציתי אותו המון המון זמן, בסוף ניהיינו זוג והכל היה טוב במשך 3 וחצי שנים. לפני כחצי שנה אבא שלו נפטר ואמא שלו, שהיתה תלותית מלפני, ניהייתה יותר תלותית. הוא הציע לי נישואין לפני 4 חודשים וסגרנו כבר אולם, מאז ההצעה אני פשוט בחרדות, זה משתק אותי רק המחשבה על החתונה, וזה רק הולך ומתדרדר, אני כאילו מרגישה שהפסקתי לאהוב אותו ולהימשך אליו. הפחד הגדול שלי זה שמשהו אומר לי שאם אעשה צעד ואפרד (מה שאומר גם שהחתונה תתבטל), אצטער על זה כל ימי חיי. מה אני עושה עם ההרגשה הזו איך אני חוזרת לאהוב ולחשוק בו??????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חסרת אונים!!!!!!!!!!

הוספת תגובה

• חסרת אונים!!!!!!!!!! - תגובה

ד''ר ענת הרמתי
    23/01/2014

שיר שלום,
    מציעה לך ללכת לפגישת יעוץ בהקדם כדי להבין את מקור החרדה ואת רגשותיך .
    לא נראה לי נכון לעשות זאת דרך פורום . צריך להבין ולדעת יותר ממה שאפשרי כאן ובנסיבות האלו כשיש לכם תאריך לחתונה ממליצה לך לפנות לאיש מקצוע .
    הוא גם יוכל לאמר לך לאחר הפגישה איתך, אם נכון גם לקיים פגישה משותפת עם בן זוגך .
    בהצלחה??
    ענת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו