טלפון לאקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טלפון לאקס
    קרן
    14/02/2014

אני והאקס היינו יחד כחצי שנה וסיימנו את הקשר לפני כחודשיים. אני בת 28 והוא בן 32. צלצלתי לפני כמה ימים לאחל לו מזל טוב ליום ההולדת ועל המשפט הראשון התגובה שלו היתה "אני יוצא עם מישהי חדשה שבועיים" ואני ישן אצלה באופן קבוע.. והכלב שלה נכנס אלינו למיטה, הוא מזכיר לי את הכלב שלך וגם סיפרתי לה עלייך ושגם לך יש כלב...

אני צלצלתי ממש רק כדי לאחל מזל טוב ואפילו לא אמרתי שום דבר שיכול להתפרש כרצון לחזור. (ואפילו לא הזכרתי שאני התחלתי לצאת עם מישהו) מה דעתכם על תגובה כזו מצד האקס? למה אקס טורח לומר על המשפט הראשון בשיחה שיש לו מישהי חדשה שהוא ישן איתה ולתאר באופן ציורי אותם ביחד (מדובר על בחור בן 32!) ? ועוד מספר לבחורה החדשה עליי??

אשמח לדעתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טלפון לאקס

הוספת תגובה

• טלפון לאקס - תגובה

יעל צ'רניאק
    27/02/2014

מיה יקרה,
    תגובתי לפנייה שלך היא שחררי.
    הדבר הכי טוב שאפשר לעשות היא להתמקד בקשר הנוכחי שלך
    הקדישי שם את מלוא תשומת הלב שלך
    ולא בניסיונות להבין את העבר, במיוחד לאור העובדה
    שהקשר נגמר מבחינתך ואינך רוצה לחדשו.
    כל השאלות וההתעסקות עם למה הוא אמר ומה אמר
    הן פחות חשובות ולוקחות ממך אנרגיה יקרה,
    הקדישי זמן לחדש, ליחסים החדשים שלך

בהצלחה,
    יעל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה בקשר לאקס

קרן
    27/02/2014

תודה על תשובתך אבל בכל אופן אשמח אם תעני לי מנסיונך הרב, מה לדעתך גורם לאקס להגיד בדקה הראשונה של השיחה בהפגנתיות יש לי מישהי חדשה ולתאר אותם במיטה ויחד עם זאת להגיד לי שהוא מספר לה עליי???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה דילגו עליי?

קרן
    30/03/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה בקשר לאקס - תגובה

יעל צ'רניאק
    03/04/2014

קרן יקרה,

מניסיוני הרב אתן לך את אותה העצה שנתתי לך קודם.
    להתרכז בעצמך, לשחרר אותו לנפשו, לשחרר אותך ממנו.
    כל הסיפורים, הדרך ההפגנתית בה אמר את מה שאמר - משאירים אותך במגרש שלו.

העצה שלי אלייך היא עברי למגרש שלך. שחחרי את עצמך ממנו, ומהשאלות למה עשה מה שעשה ואמר...

בהצלחה
    יעל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו