מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התחבטותמור30/06/2014
שלום,
אני חדשה פה..רציתי להתייעץ בנושא בו אני מתחבטת מזה מס' חודשים.
אני בת 39 פלוס ילד בן שלוש, לא נמצאת בזוגיות, אני נאה ולא פעם מוצאת עצמי מסיימת מערכות יחסים. כעת עם תקתוק השעון הביולוגי עולה השאלה מה לעשות? אני יודעת דבר אחד שאני רוצה ילד נוסף, אבל מה עושים? הולכים לבנק הזרע?
אני לא ממש פתוחה למסלול זה, קשה לי לחשוב להביא ילד ללא אב ואני מאד רוצה תא משפחתי במובן הנורמטיבי כפי שנתפס בראשי
ידוע לי כי ההחלטה כולה שלי..אבל אפשר לקבל דעות? אני מרגישה חוסר מנוח באופן תמידי, לחץ רב וקושי שמעיב עליי , עשיתי בדיקות הורמונאליות שיצאו תקינות אבל הרופא אמר שלגיל יש תפקיד רציני פה ולא ניתן להתמהמה יותר מידי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התחבטות - תגובה
יעל צ'רניאק30/06/2014מור יקרה,
זוהי התלבטות אמתית, ואכן ההחלטה כולה שלך.
דבר אחד שאת יודעת שאת רוצה ילד ושהזמן לא פוסק מלכת.
את כרגע לא בזוגיות אך רוצה תא משפחתי זוגי.
יצירת זוגיות היא יכולה להיות תהליך, חשוב שתהיי מאוד ברורה ומדוייקת. אולי תרצי לשים לעצמך dead-line, עד מתי את מוכנה לחפש קשר אמיתי, עם גבר בשל ושרוצה עוד ילד, כשכל הדברים פתוחים ומתוקשרים בינכם... כי מערכת יחסים זוגית , בשלב זה כשאת מתלבטת לא תספק את כל רצונותייך, לכן עלייך להיות מאוד ברורה בכוונה שלך.
הגבילי בזמן (אולי 3 חודשים בהם את מרכזת את מאמצייך בזוגיות) את האפשרות למצוא גבר כרצונך שירצה גם כן תא משפחתי כמוך. ואם לא תצרי את הזוגיות שרצית תוך פרק זמן זה בחרי להביא ילד בכל מחיר...
אפשרות נוספת היא להתמודד עם הפחדים, עם החשש, ולהתחיל תהליך או של הורות משותפת, או של בנק הזרע, יש הרבה פורומים שאת יכולה להתייעץ איתם בנושאים אלו.
ולדעת שכשאת לא תהיי בלחץ, ותגשימי את עצמך ואת הרצונות שלך, ויהיה לך טוב, ואת תהיי שמחה, לא תהיי בלחץ, ותוכלי להתפנות לחפש גבר שיהיה לך חבר-לחיים,
האפשרויות פתוחות לפנייך,
קחי לך זמן בשקט עם עצמך, וקבלי החלטה אמיצה לכאן או לכאן,
סמכי על עצמך בהחלטה שלך שזה הכי טוב שאת יכולה עכשיו.
בהצלחה,
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)