נעלם הקסם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נעלם הקסם
    נעה
    19/07/2014

היי שמי נעה בת 22 ובן זוגי בן 24, אנחנו יחד כשנה ו4 חודשים, הכרנו בתקופה שמשפחתו עברה טרגדיה ואיבדה את האב במשפחה..הייתי לצדם כל הזמן ולמדתי לקבל את החיים שהם חיים היום. מעולם לא הפריע לי הרקע המשפחתי שלו במערכת יחסים שלנו, להפך- רק חיזקה..היינו ממש חברים טובים דיברנו על הכל והייתה המון תשוקה.. בחודשים האחרונים אנחנו לא פוסקים מלריב, על כל שטות קטנה מריבה גדולה..נפרדנו ולאחר שבוע (של נדנודים מצידו)חזרנו..כבר כמה וכמה
    פעמים שוחחנו ברצינות על כך שנשתדל ונפסיק לריב שנקבל אחד את השני כמו שנןא ונדע למתן עצבים.. זה לא קורה. זה תמיד נגרר לריב עם עצבים ועלבונות (לרוב מצידי). אנחנו כבר לא מבלים, הוא תמיד עייף הוא תמיד מסרב הוא ממש מחפש תרוצים כדי לא לצאת לבלות יחד, אנחנו כבר לא שוכבים..אולי חודש כבר לא שוכבים! הקטע המוזר הוא שדיברנו כמה פעמים על הכל,פתחתי בפניו את כל מה שאני מרגישה והוא תמיד אומר שמבין ומביע את דעתו בצורה כנה ובריאה..ראיתי איןלזה סוף ןכל מה שהוא אומר-הוא כבר לא עושה! ביקשתי ממנו שניםרד ואמרתי לו בדיוק למה..אמרתי לו שהגיע הזמן שנשתחרר אחד מן השני ונפסיק להיות ככה תמיד עצובים ביחד. הוא לא הסכים בתוקף בכה ואמר שאוהב ומבטיח להראות אהבה- עבר זמן מה..ןהכל כרגיל..לא מראה אהבה אין תקשוקה אין שיחות מעמיקות אין צחוקים ולא בילויים..מה עליי לעשות? אני אוהבת אותו אבל לא מוכנה להמשיך להיות אומללה ולאמלל אותו כך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נעלם הקסם

הוספת תגובה

• נעלם הקסם - תגובה

ד''ר ענת הרמתי
    21/07/2014

נועה שלום,
    את מתארת יחסים שיש בהם אהבה וחברות ובחודשים האחרונים אתם "רבים על כל שטות". לאחר המריבות , אתם מדברים ביניכם ומחליטים החלטות שקשה לכם לעמוד בהן לאורך זמן כי אתם כועסים אחד על השני.
    חבל שלא צינת דוגמא, על מה אתם רבים ועל מה אתם כועסים. כאשר רבים הרבה על מה שנתפס כ'שטויות', זה בד"כ בגלל שאחד מכם או שניכם מרגישים שצורך מאד חשוב שלכם, לא מקבל מענה בקשר.לפעמים קשה לנו לזהות את הצורך הזה, או קשה לנו לאמר אותו לפרטנר שלנו, בודאי כשכועסים .כתוצאה מכך, באופן עקיף, כל דבר כאילו קטן ושטותי גורם לכעס ולמריבה.
    אני מתרשמת שאת בחורה שיודעת לקחת אחריות ויכולה לראות גם מה בן הזוג שלך מרגיש. את לא עסוקה רק בלהאשים אותו ולהיות מאוכזבת ממנו אלא את מבינה ששניכם עצובים ושניכם מאמללים אחד את השני, כמו שכתבת.
    זה חשוב שתביני לא רק מה הצורך שלך בקשר שלא מקבל מענה (את יודעת מהו?) , אלא גם מה של בן זוגך. כדי שזה יקרה , ושתוכלו גם לדבר על זה אחד עם השני, כדאי לפני כן לנסות ולהרגיע את עצמיך כשאת כועסת ('בעצבים' ) ולראות איך את נמנעת מלהגיד דברים מעליבים ופוגעים בזמן מריבה.
    וגם, השינוי בד"כ קורה , כשאנחנו משנים משהו אצלינו בחשיבה או בתגובות שלנו. מה היית רוצה לשנות אצליך כד שהקשר שלכם יצליח?
    בהצלחה,
    ענת הרמתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו