מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קנאהAHR03/09/2014
שלום
אני בת 30 בן זוגי בן 34 אנחנו מאורסים ויש לנו זוגיות מדהימה ואהבה גדולה (אנחנו 6 חודשים יחד) וגרים יחד.
בן זוגי אוהב לרקוד סלסה (מקצועי) ואני יודעת לרקוד אבל לא ככ...
מאז שהוא הכיר אותי התדירות שלו נורא ירדה והוא כמעט ולא הולך לרקוד. לפעמים פעם בחודש עד פעמיים הוא מתגעגע ואנחנו הולכים יחד וגם רוקדים והוא גם מלמד אותי.
מפריע לי שלפעמים כשאנחנו שם הוא מזמין לרקוד בחורות אחרות ורוקד איתן כי זה נראה לי חושני כזה... הוא אומר לי שזה בסה"כ ריקוד והוא אוהב את זה. (אציין שהוא תמיד בקשר עין איתי ורוצה להראות לי שהוא מכבד אותי)
אני לא מראה לו שזהמפריע לי כי אני מפחדת להרוס את הזוגיות המדהימה הזו - מה שגם אני בעבר הייתי מאורסת וזה התבטל ויש לי תמיד חשש שמשהו ישתבש.
אני לא רוצה להיות בחורה קנאית כי הוא באמת שלא מחסיר ממני כלום - מחמאות ואהבה וחיבה ויש לו רצון אמיתי וכנה להקים איתי משפחה וכמובן להתחתן כבר.
אני לא רוצה פתאום לבוא ולומר לו שזה מפריע לי ככה להוציא את זה מהשרוול...
האם זה נחוץ הקינאה הזו? האם זה בסדר מה שהוא עושה? אני לא רוצה לסגור אותו ממשהו שהוא אוהב כמובן ולהפוך לאישה מניפולטיבית וקנאית...
אבל בפנים זה מציק לי
אשמח לשמוע קצת חוות דעת מקצועית ולקבל תמונה אולי אחרת מהצד שתפתח לי את המחשבה ותגרום לי להפסיק לקנא.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סלסה זה לא נורא
רגישה30/09/2014בתור אחת שרוקדת סלסה, זה תשוקה לריקוד והתלהבות מהמוזיקה הסוחפת. אם הוא זה שנותן לך בקשר הנה יש משהו שגורם לך לרצות אותו יותר. הרי אתם לא הולכים לעיתים קרובות מדי והוא לא הולך לבד או רוקד צמוד, אבל מאחר וזה מאוד מפריע לך את יכולה להעיר על מה שלא נראה לך... פחות צמוד ויותר סיבובים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)