קנאה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קנאה
    AHR
    03/09/2014

שלום
    אני בת 30 בן זוגי בן 34 אנחנו מאורסים ויש לנו זוגיות מדהימה ואהבה גדולה (אנחנו 6 חודשים יחד) וגרים יחד.
    בן זוגי אוהב לרקוד סלסה (מקצועי) ואני יודעת לרקוד אבל לא ככ...
    מאז שהוא הכיר אותי התדירות שלו נורא ירדה והוא כמעט ולא הולך לרקוד. לפעמים פעם בחודש עד פעמיים הוא מתגעגע ואנחנו הולכים יחד וגם רוקדים והוא גם מלמד אותי.
    מפריע לי שלפעמים כשאנחנו שם הוא מזמין לרקוד בחורות אחרות ורוקד איתן כי זה נראה לי חושני כזה... הוא אומר לי שזה בסה"כ ריקוד והוא אוהב את זה. (אציין שהוא תמיד בקשר עין איתי ורוצה להראות לי שהוא מכבד אותי)
    אני לא מראה לו שזהמפריע לי כי אני מפחדת להרוס את הזוגיות המדהימה הזו - מה שגם אני בעבר הייתי מאורסת וזה התבטל ויש לי תמיד חשש שמשהו ישתבש.
    אני לא רוצה להיות בחורה קנאית כי הוא באמת שלא מחסיר ממני כלום - מחמאות ואהבה וחיבה ויש לו רצון אמיתי וכנה להקים איתי משפחה וכמובן להתחתן כבר.
    אני לא רוצה פתאום לבוא ולומר לו שזה מפריע לי ככה להוציא את זה מהשרוול...
    האם זה נחוץ הקינאה הזו? האם זה בסדר מה שהוא עושה? אני לא רוצה לסגור אותו ממשהו שהוא אוהב כמובן ולהפוך לאישה מניפולטיבית וקנאית...
    אבל בפנים זה מציק לי
    אשמח לשמוע קצת חוות דעת מקצועית ולקבל תמונה אולי אחרת מהצד שתפתח לי את המחשבה ותגרום לי להפסיק לקנא.
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קנאה

הוספת תגובה

• סלסה זה לא נורא

רגישה
    30/09/2014

בתור אחת שרוקדת סלסה, זה תשוקה לריקוד והתלהבות מהמוזיקה הסוחפת. אם הוא זה שנותן לך בקשר הנה יש משהו שגורם לך לרצות אותו יותר. הרי אתם לא הולכים לעיתים קרובות מדי והוא לא הולך לבד או רוקד צמוד, אבל מאחר וזה מאוד מפריע לך את יכולה להעיר על מה שלא נראה לך... פחות צמוד ויותר סיבובים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו