כיצד להציל זוגיות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כיצד להציל זוגיות?
    אבי
    21/11/2014

יעל שלום.
    אני נמצא במשבר אמון עם זוגתי. לאחר סיפור בגידה מצידה שלדבריה נגמר. מאז אני לא מצליח לבנות בי אמון בה מחדש. כל דבר בה ניראה חשוד בעיני. כל שיחת טלפון, SMS, איחור או אי זמינות בטלפון. אני אוהב את אישתי והיא אותי, יש לנו שני ילדים מקסימים.
    אישתי מאד מתוסכלת מזה שאני לא משתחרר מהעבר וחוזר תמיד לאותו סיפור " איך יכולת לעשות את זה".
    כרגע אנו על סף משבר לפני גרושין שבעיקר אני מושך אליו, אך מחוסר ברירה, מתוך תקווה למצוא את השקט שלי. אך כפי שהיזכרתי האהבה עדיןן קיימת והדדית. וכמובן יש את הילדים שאוהבים את שני ההורים ביחד.
    מה עושים? איך יוצאים מזה בלי לפרק זוגיות? כיצד אני יכול להתנתק מסופר העבר ורק להסתכל קדימה. ובעיקר להאמין בה שהכל נגמר ולא תחזור לסורה.
    מקווה שתוכלי לעזור

אבי
    המתוסכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כיצד להציל זוגיות?

הוספת תגובה

• כיצד להציל זוגיות? - תגובה

יעל צ'רניאק
    26/11/2014

אבי יקר שלום לך,

בניית אמון שנשבר הוא תהליך ולוקח זמן, ללמוד לסמוך שוב, לתת אמון,
    בת הזוג שלך צריכה להיות ראויה שוב לאמון שלך.
    השאלה שלך היא אמיתית וכואבת - איך אדע אם באמת אוכל לסמוך עליה, לדעת שהיא לא תעשה זאת שוב?

אני שומעת שאתה רוצה להציל את הקשר, להציל את המשפחה, לחזור לחיים זוגיים משפחתיים , לחזור לאמון.

אתה לא האשם פה, ואינך קורבן. גם אינך רוצה לעזוב קשר שהוא טוב בבסיסו, שאתם אוהבים זה את זו, מתוך הפגיעה והתסכול שלך.

נדרש כאן תהליך שכדאי לעשותו של התבוננות ועיבוד, של תקשורת והתקרבות.
    של צמיחה של הקשר!
    לא יודעת האם דיברתם על כך, האם הגעתם לשורש של הדברים, גם לסיבה של הבגידה, להיות מסוגלים לפתוח את כל הקלפים ולעמוד יחד בנוכחות עם כל התחושות הקשות שעולות ועדיין להשאר בשיחה, להישאר בזה יחד.
    אולי היה נכון אם זה קשה מדי לבד, לקבל יעוץ מקצועי.
    נשמע לי ממה שאתה כותב שעליכם לנצל את המצב המאתגר הזה ולעשות קפיצת מדרגה באינטימיות שלכם, ביכולת להיחשף ולתקשר את הרגשות הכי עמוקים, לא ממקום של האשמה או כעס אלא להביע את הרגשות שאתה מרגיש והיא את מה שהיא .

אמון הוא ללא ספק המפתח להמשך הזוגיות הבריאה שלכם, ובניית אמון מצריך עבודה, של שניכם יחד, לעבר השבת האמון.

מקווה שקיבלת כיוון למחשבה,
    בהצלחה
    יעל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו