מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיול עם חברים?!ענת28/11/2014
אנו זוג כבני 60 נמצאים בחוג עם חברים. אחד הזוגות, הגבר, פתאום מתחיל ללחוץ על בעלי שניסע איתו ועם אשתו לאילת. בעבר הרחוק זרק לבעלי: "אשתך יפה וסקסית". אבל זה הסטוריה... אני לא כ"כ מחוברת אליהם, לבעלי יש יותר שפה משותפת עם הגבר. מצד אחד יש לי הזדמנות להיות באילת שמעולם לא הייתי, אני רגילה לבלות עם לבד מחוץ לבית ולא לצרף עוד זוג. אני מאד חשדנית לגביו, מדוע מבקש פתאום שעד כה לא ביקש, מה גם שאנו לא חברים שלהם כ"כ קרובים. לבעלי אין בעייה לנסוע. אצלי הבעייה. אני לא יודעת מה לעשות.. אני בהתלבטות. חוששת שלא אהנה, גם חושדת בו מאד... וגם לא רוצה לאכזב את בעלי.מה עושים????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיול עם חברים?! - תגובה
יעל צ'רניאק30/11/2014שרה שלום,
נשמע לי הזדמנות נפלאה גם להיות באילת בפעם הראשונה עם בעלך (!!!) וגם לעשות תהליך של צמיחה ועמידה על שלך, מול החבר, אם ובמידה והוא ינסה לומר או לעשות משהו.
הכל תלוי בגישה שלך ובעמדה שלך!
אם את באה חזקה ומוכנה לכך שאת הולכת להנות עם בעלך ושום דבר לא יפריע לכם, עושה הכנה נפשית עם עצמך על מי שאת הולכת להיות מול החבר: לדוגמא אסרטיבית, ברורה, שלמה עם עצמך. ולהיות בטוחה שאת הולכת להנות עם בעלך ועם החברה (בת הזוג השניה).ולא תתני לאף אחד, כולל החבר, להרוס לך את החופשה.
איך זה נשמע לך?
האם תלכי על האתגר, כשהפרס הוא הנאה באילת עם בעלך, כשגם את נהנית מחוויה של פעם ראשונה וגם לבעלך יהיה בילוי נעים איתך ועם החבר שלו.
הבחירה ביידך.. :)
בהצלחה
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)