לב של קרח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לב של קרח
    אלונה
    08/01/2015

שלום, אני בת 27, בדיוק מתחילה עבודה חדשה.
    נמצאת בקשר מזה שנה עם בחור שמבוגר ממני בעשור. הבחור מקסים ואם לבצע ניתוח מעמיק, עונה לקריטריונים אותם אני מחפשת. אבל אני לא מצליחה להרגיש משהו חזק, אני לא מצליחה להתלהב כמו שאר החברות שלי, לא מצליחה להגיע להחלטה חד משמעית, אני כבר כמעט שנה לא פה ולא שם.
    אני אציין שאני חושבת על הנושא המון ומגיעה למסקנה שכל מה שמפריע לי זה עניין המשיכה. זה לא שאני לא נמשכת אליו, אלא, אני מקבלת המון תגובות לא נלהבות מהסביבה שמורידות לי לחלוטין כל שבב התלהבות שהיה.
    כבר נפרדנו מספר פעמים למספר ימים בלבד וכל פעם אני מרגישה מטומטמת: איך ויתרתי על בחור מקסים שמתחשב, מקשיב, אוהב כל כך ואז אני חוזרת על 4.
    אני לא יכולה להמשיך כך יותר, זה לא פייר כלפיי וכלפיו.
    הבעיה היא, שהוא לא הראשון שגורם לי להתלבט, למעשה, חוץ מקשרים בודדים קצרים ראשוניים של התלהבות , לא הצלחתי לאהוב עד היום.
    יצאתי עם בחורים איכותיים ועדיין, קשה לי.
    בכלל בחיים אני שואפת למצויינות, אני יודעת שבקשרים ואהבה זה לא אמור להיות מצויין וכמו שאני לא מושלמת, גם הבחור שאיתי לא אמור להיות מושלם. אבל הקרירות הזו וחוסר הרגשות וחוסר ההחלטיות שלי, הורסות אותי כל פעם מחדש.
    אני מניחה שהבעיה טמונה בי ולא בכל בני הזוג שהיו לי עד כה. איך יוצאים מהמעגל הזה??? האם להישאר עם הבחור הנוכחי? או כמו שהרבה אומרים כשזה "זה" אז יודעים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לב של קרח

הוספת תגובה

• לב של קרח - תגובה

יעל צ'רניאק
    11/01/2015

שלום לך,
    את הצעד הראשון את כבר עושה לוקחת אחריות על הצד שלך בזה.
    ההבנה שהקרירות הרגשית וחוסר ההחלטיות וחוסר ההתלהבות הם שלך ולא קשורים לבן הזוג שלך היא הבנה מאוד מרכזית וחשובה.
    זה לא בהכרח בן הזוג שצריך להתחלף אלא דפוס בך שיש לעבוד עליו.
    לפתוח את הלב להרגיש עד הסוף.
    האם את מושפעת מהסביבה שלך ביחס לרגשות שלך? במילים אחרות: האם הסביבה החיצונית משפיעה על הרגשות הפנימיים שלך?

כל עוד הדפוס בך לא ישתנה תמשיכי למשוך לחייך את הסיטואציות הללו.

העבודה שאת נקראת לעשות כאן היא להאיר יותר את הדפוס שלך שיהיה לך לגמרי שקוף, ובמקביל להעיר את האהבה והרגש שבך. והם בטוח קיימים שם, גם אם את לא במגע מספק איתם כרגע.
    לפתוח את הלב, להמיס את הקרח.
    ואולי אלו דפוסים מהעבר, מהילדות המוקדמת, ונדרשת עבודה מעמיקה של יצירת קשר ותקשורת עם הילדה שבך והרגשות העצורים בך מהילדות. העבודה לא חייבת להיות הרבה זמן אך היא חייבת לגעת ברגשות העמוקים ששוכנים שם.
    זוהי עבודה חשובה מאין כמוה כדי לחיות בצורה שלמה ובמגע עם הרגשות שלך...
    גם בזוגיות וגם עם עצמך.
    זה יכול לחולל טרנספורמציה אמיתית בחייך, וגם להשפיע ולפתוח עומקים חדשים בזוגיות הנוכחית שלך.
    בהצלחה לך!
    יעל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובה המפורטת!

אלונה
    12/01/2015

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו