מי שחושב שהוא יכול לעזור לי שיכנס..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מי שחושב שהוא יכול לעזור לי שיכנס..
    מיכל
    27/04/2008

תודה רבה על התשובה מתחת.!,אך יש לי עוד שאלות אם תוכלי לעזור לי אני אשמח מאוד.
    אני שלומית כפי שקראת למטה,בת 14 מאיזור הצפון.
    אנחנו במשפחה הרבה דודים ובני דודים מכל גיל שאפשר,משפחה מרוקאית גדולה.
    יש לי בן דוד שהוא כבן 16,שנתיים גדול ממני.
    נקרא לו חן( שם בדוי),וחן הבן דוד שלי,הוא יפה ביופיו,חתיך ממש.
    תמיד אני והוא היינו ביחד(הפרש הגילים הוא כעיקרון לא כזה משנה).
    כשהוא היה בא עם משפחתו תמיד הייתי מוצאת את הקשר עימו.
    אך,הכל התחיל בחופש הגדול שנה שעברה,כאשר עליתי מכיתה ז' לכיתה ח'.
    חן,הוא ילד "מופרע"בלשון המעטה.הוא שותה,מעשן,הולך למועדונים,וכל דבר שבני נוער מופרעים עושים כיום.
    ת'אמת,היתנהגות זו די מדליקה אותי.אני לא יודעת להסביר למה ואיך,אבל כל הצורה שהוא מתלבש,(סטייליסט)וכל ההיתנהגות הערס שלו,זה מדליק אותי ספציפי.
    בקיצור לעיניינינו,בחופש הגדול,אמו רצתה שהוא יבוא לפה לצפון(הם גרים במרכז)מפני שאמו פחדה שהוא יעשה יותר מדי שטויות ושלא היסתבך,וכך הוא היה פה חודשים שלמים של החופש הגדול,ועבר עם דוד שלי בבסיס צבאי,(מכר אוכל,ארטיקים וכו'...)
    כך יצא,שבשעה 4,איך שהוא היה חוזר מן עבודתו,אני והוא היינו נפגשים כ=ל יום.
    היינו מדברים מ=ל=א!!! על כל מיני נושאים מעניינים.הוא סיפר לי על חברים שלו,על השטויות שלו,בעיקר על הא ודא.התאהבתי בו.! ילד כזה יפה , חתיך, ערס, סטייליסט(שיודע איך להיתלבש ולסדר את עצמו) אלה דברים שממש ממש מושכים אותי.)בקיצור התאהבתי בו,!אני,מאז החופש הגדול לא מצליחה לשכוח אותו.!,אז מצאתי פתרון,חברים שלו,ממש שהוא מספר לי,הם דיי כמוהו,ערסים,חתיכים,עושים שטויות,שאלה דברים שממש מדליקים אותי(אני לא יודעת להסביר למה ואיך...)ואז אמרתי ,"אוקיי,אם חברים של חן בדיוק כמוהו,אולי אני ילך אליו וכך יוכל להכיר את חברים שלו ולהיתאהב בהם ובכך אני ישכח מחן".כי כמו שציננתי הוא בן דוד שליי,ואסור אהבה שכזאת!
    ובשל כך רשמתי לך את הודעתי למטה,האם משפט זה נכון.
    כי אני רוצה להכיר בנים כשאני הולכת לשם למרכז,להכיר את החברים שלו.אני רוהצ שהם יתאהבו בי לא יודעת איך,
    ולכן שאלתי אותך למטה,האם מישפט זה נכון?זאת אומרת איך אני צריכה להיתנהג,האם באדישות?כי קראתי שאם אתה מתנהג למישהו באדישות,כך הוא מתנהג אלייך הפוך(לא אדיש),או נגיד אני ינסה להכיר אותם לשאול איך קוראים לך ואיך לך וכו',או שהם צריכים לעשות את זה??
    אם את יודעת טיפים,ותוכלי לעזור לי אני מאוד מאוד ישמח.!כי כמו שציינתי,הרגש אליו לא עבר,ואני ח-=י=ב=ת לנסות להעביר אותו!.
    איך להיתנהג כשאני איתם?בטיבעיות,כן,ברור,אבל לדבר איתם מאוד,או להיות כקשת השגה(ואם כן מה זה אומר)?

תודה תודה רבה על כל מי שיעזור לי,זה באמת באמת חשוב ודחוף לי לדעת תשובות,ובבקשה לנסות לפרט כל דבר כי אני לא בדיוק יודעת איך זה פועל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלומית יקרה

יעל צ'רניאק
    28/04/2008

את נשמעת לי בחורה מדליקה.
    מה מושך אותך בסוג כזה של בחורים? מופרעים/ שותים/ מעשנים/ הולכים למועדונים/ התנהגות ערס?
    נסי להתבונן מה ההתנהגות הזו מסמלת עבורך?

האם זה מסמל משהו שהיית רוצה להיות? משהו שזה מקרין ומעורר אצלך?
    מה זה מעורר אצלך? איך זה גורם לך להרגיש?
    האם את אוהבת את ההרגשה הזו?

מה תוכלי לעשות את עם עצמך כדי להרגיש כך?

אני יודעת שאת מבקשת טיפים לאיך להתנהג - אבל אני חושבת שכדאי להסתכל על מה שעומד מאחורי כל זה, מה זה מסמל לך?

מי את רוצה להיות בקשר עם בנים אחרים?
    האם את רוצה להתאים את עצמך לאיך שאת חושבת שהם היו רוצים שתהיי?
    האם את רוצה למצוא בתוך עצמך את התשובות?

את שואלת איך להתנהג , אין תשובה חד משמעית.
    נסי לסמוך על התחושות שלך ועל האינטואיציה שלך.
    זו התשובה הכי טובה שאני יכולה לתת לך - תלכי עם מה שאת מרגישה - לדבר הרבה/ לדבר מעט/ להיות אדישה.
    הקשיבי לעצמך!
    ואז תהיי שלמה עם כל התנהגות שלך - שכן פעלת מתוך מה שהרגשת באותו הרגע הכי טוב שיכולת.

שיהיה לך בהצלחה
    ערב נעים!
    יעל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום

אלון
    29/04/2008

אשמח לדבר איתך ולעזור לך בנושא אני בחור בן 26 שנראה טוב
    ועם לב טוב יש לי הרבה מה להציע
    אנא צרי קשר
    [email protected]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו