מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ויתור עצמישלי29/04/2008
שלום ב, כל הזמן אומרים לי להקשיב ללב והאמת אנם אקשיב לו אני עדיף לא לקום בבוקר לעבודה כי אעדיף לשבת בבית ולכתוב ולקרוא ולשמוע מוסיקה. אז מתי כן להקשי בלו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח
אלון29/04/2008אשמח להקשיב לעומק ליבך
אני בטוח שיש לנו הרבה דברים לחלוק אחד עם השני
אנא צרי קשר עוד היום
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלי יקרה
יעל צ'רניאק30/04/2008מעניין שהכותרת שבחרת היא ויתור עצמי.
את שואלת שאלה נפלאה!!
מתי להקשיב ללב?
השאלה למה אנו מתכוונים במושג להקשיב ללב - כי אנו לא באמת מקשיבים פיזית לפעולת הלב שלנו.
כשאנו מקשיבים ללב שלנו - האם הכוונה להקשיב למה שבא לי ? מה שבא לי לעשות/ להיות?
האם הכוונה להקשיב לחוכמה הפנימית שלנו - שיודעת מה נכון עבורנו?
לעיתים החוכמה הפנימית שלנו מנוגדת למה שבא לנו באותו הרגע.
לדוגמא: מאד בא לך כל היום לשבת בבית להקשיב למוזיקה ולקרוא, אולם את יודעת שמה שנכון עבורך הוא גם לעבוד למחייתך, ללמוד להתקדם ולהתפתח מקצועית ואישית כדי שיהיה לך אתגר וסיפוק גדול יותר בחייך, או כל פעולה אחרת שאת עושה בתכלס במציאות.
כלומר עלינו לשים לב ולחדד : למי אנו מקשיבים כשאנו אומרים להקשיב ללב שלנו?
האם אנו מקשיבים לחלק בנו שרק רוצה לנוח ולהנות מהחיים או שאנו מקשיבים לחלק בנו שרוצה לגדול ולהתפתח ולהתקדם!
כשאנו מתחילים לשים לב לכך - נוצרת לנו בהירות לגבי שני החלקים האלו שבנו.
1. רוצה לנוח, חיים קלים, בטחון, נוחות, הנאה רגעית.
2. רוצה להתקדם , להתפתח, לגדול, וזה מה שמניע אותו - גם אם זה לא הכי נוח באותו הרגע , גם אם יש התמודדות גם אם העבודה משרתת אצלו מקור פרנסה כדי שיוכל לעסוק בהתפתחות האישית שלו וכו' וכו'.
שיהיה לך יום נפלא
ותודה על השאלה!
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)