רוצה עוד ילד והוא לא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רוצה עוד ילד והוא לא
    קרן אור
    21/05/2015

שלום,
    נשואה עם גרוש + 2 בן 40, עצמאי ובעל קריירה תובענית. גם אני בת 40 ולי זו מערכת זוגית ראשונה. כשהכרנו הוא הודיע לי שהוא מוכן לעוד ילד אחד בלבד, ואני שלא הבנתי מה זה להיות אמא לא התרגשתי.
    ידעתי שאצטרך לעבור טיפולי פוריות בגלל בעיה אצלו. נכנסתי להריון והבאנו ילדה מקסימה כיום בת שנה ושבעה חודשים. התאהבתי לגמרי בה ובאימהות. אינני אשת קריירה ואני עובדת חצי משרה. המצב הכלכלי אינו מזהיר בעיקר בגלל מזונות גבוהים לבנותיו.
    לאחרונה מתחילה להרגיש צורך עז להביא עוד ילד לעולם, אח/ות לבתי. בשיחות איתו הוא מסרב בתוקף לשמוע על כך. יש לציין שאנחנו מאוד אוהבים, חברים טובים ותקשורת פתוחה..לפחות מצידי. ניסיתי להסביר לו שסוף סוף מצאתי את יעודי בחיים ואני רוצה לגדל את ילדיי. הבטחתי לו שאני אשא בנטל ולא מבקשת ממנו לשנות את הקריירה שלו שדורשת ממנו לא להיות הרבה בבית. מבחינתו יש לבתנו 2 אחיות, אנחנו כבר מבוגרים, אין יכולת כלכלית, הוא אינו בנוי נפשית ורגשית לעוד ילד, אני לא מתמודדת עם אחת וכו' וכו'...
    עשיתי המוןן פשרות בקשר הזה, מטפלת בבנותיו כאילו הן שלי, גרה בדירה שלו, הוא עושה כרצונו ולעולם אינני מגבילה אותו.
    אני מתחילה לחוש ריחוק ממנו ומאוד עצובההה...לא יודעת אם אמצא כאן תשובות אבל קשה לי להשלים עם העובדה שבתי תהיה ילדתי היחידה והזמן דוחק הן מבחינת טיפולים והן בגיל, ומצד שני לא רוצה להרוס לי ולה את הבית והקשר עם אביה...
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רוצה עוד ילד והוא לא

הוספת תגובה

• רוצה עוד ילד והוא לא - תגובה

יעל צ'רניאק
    25/06/2015

שלום לך,
    והתנצלות על העיכוב בתגובתי.

אני מבינה לליבך על הרצון לממש את היעוד שלך כאמא שכל כך ממלא אותך ומצד שני את אי הרצון שלו להביא עוד ילד מסיבותיו שלו (שגם הן מובנות). מה גם שזה היה ההסכם בינכם מלכתחילה, לפני שידעת מהי אמהות ואהבה של אם לילדיה.

כפי שאת מבינה בעצמך התשובה לא תנתן לך כאן, כיוון שזה לא יהיה אחראי ונכון לתת פתרון קסם.
    יש לבחון את הדברים לעומקם, יש כאן עתיד שלך של בתך, של בעלך ובנותיו. הרבה מוטל פה על כף המאזניים.

אם תרצי לדבר, נוכל לעשות שיחה קצרה של חצי שעה,
    בברכה,
    יעל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו