מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דיכאון ובדידותחני31/07/2015
שלום רב.אני אחרי גיל 40.לא נשואה אין לי בן זוג ובנוסף סובלת מבדידות חברתית.אני קמה כול בוקר לעבודה ושאני חוזרת אני מול הטלוויזיה מדוכדכת לא יודעת איפה להכיר כי אין לי אם מי לצאת וזה מייאש אותי,אשמח לייעוץ מה עושים אם הרגשת הבדידות הזאת חוץ מללכת לטיפולים פסיכולוגים כאלה או אחרים.אשמח לתשובה תודה רבה ושבת שלום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיכאון ובדידות - תגובה
יעל צ'רניאק26/08/2015שלום לך,
אני שומעת בין השורות צורך עמוק שלך במשמעות בחיים,
חבר או חברים לחלוק איתם את חייך.
יש כל מני אפשרויות לפגוש אנשים ולהכיר,
מה את אוהבת לעשות? או אהבת בעבר?
האם יש משהו שמעניין אותך ללמוד?
האם יש איזו דרך רוחנית שאת מתחברת אליה?
איזשהו לימוד או קהילה שלומדת יחד משהו שיכול לעניין אותך? להעיר בך את הניצוץ שבך? להחזיר את השמחה והחיות לחייך, גם ללא בן זוג כרגע.
קודם כל את עם עצמך, ועם אנשים סביבך.
הוציאי את עצמך מן הבדידות, מצאי מסגרת כלשהי שיכולה לעניין אותך,
בה תהיי חלק!
הרגשה של להיות חלק מ..., להיות ביחד - גם תקרב את הזוגיות לחייך בעתיד.
קחי אחריות לחייך, היי אקטיבית , חפשי ומצאי מסגרת שתואמת את הערכים שלך או שתיצור עניין עבורך, ותצטרפי/ תלכי לשיעורים/ למפגשים פיזיים ( לא רק וירטואליים מול המחשב) משהו שהוא קבוע/ שנתי לא חד פעמי, כך לאט לאט תוכלי ליצור קשרים/ חברויות על בסיס העניין המשותף, אנשים שאולי בעתיד יוכלו להכיר לך מישהו נחמד. העיקר התחילי!
הוציאי את עצמך מהבדידות!
החיים מפתיעים לפעמים לטובה, גם כשנדמה שאין מוצא!
התמידי! עד שתצרי לעצמך סביבת אנשים שנעים לך איתם.
זה שווה את המאמץ!
בהצלחה,
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)