מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מקרה מוזרענת08/10/2015
הנני נשואה כבת 35+ עמדתי עם חברותי הנשואות במקום מסויים. וגבר כבן 60 נשוי המוכר לי מבחינה חיובית דווקא, ניגש אלינו וברך אותנו לשלום, ואחר לטש בי מבט ממושך כ-20 שניות , אחר מצביע עלי ופונה לחברותי ואומר: "הוי, כמה שהיא יפה", כולנו היינו במבוכה. מעולם הוא לא התנהג כך. אני התעלמתי ואחר המשיך לדרכו. מה גורם לגבר להתנהג כך הרי יודע שאני תפוסה???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקרה מוזר - תגובה
יעל צ'רניאק08/10/2015ענת שלום לך,
הגבר ידע שאת נשואה, ועדיין הרשה לעצמו לנעוץ מבט ולומר לך זאת.
לפעמים הגבולות לא כל כך ברורים. וגם אם הגבולות ידועים, יש כאלו שמנסים למתוח את הגבול... חשוב שתראי מה זה מעלה בך...
אם זה אירוע חד פעמי, נסי לראות איך את מרגישה לגבי זה... היית נבוכה? הרגשת מוחמאת? פגועה? עלה פחד או חשש או חוסר אמון? התבונני במה שזה מעלה אצלך, כדי להיות מודעת ולשחרר את הרגש שנוכח בך.
לגבי "מה גורם לו להתנהג כך?" נוכל להגיד כל מני דברים: אגו גברי, יצר/ משיכה לאישה יפה, תמימות. רצון להחמיא - אולי חשב שהחמיא לך כי הוא באמת חושב שאת יפה, בלי קשר לכך שאת נשואה. חוסר רגישות. או משהו אחר, מה עבר לו בראש לא נדע. וזה פחות חשוב. ואם זה חוזר... יש צורך להיות מאוד ברורה שזה לא נעים לך ושאת לא רוצה שיקרה שוב.
חשוב שאת תרגישי טוב עם עצמך, ועם התגובה שלך ,
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)





.jpg)


.jpg)
