מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא מתאהבתאורית06/05/2008
שלום, רוב הגברים שאני יוצאת איתם מעוניינים בי ללילה אחד בלבד ואלו שכןם מצעוניינים איני מסוגלת להתאהב בהם, אני יוצאת איתםן מספר פעמים ולומדת כי הם לא מעניינים ולא מושכים אותי. האם התאהבות יכולה להגיע מהר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורית יקרה
יעל צ'רניאק06/05/2008את כותבת שרוב הגברים איתם את יוצאת מעוניינים בך ללילה אחד ואחרים לא מעניינים אותך ולא מושכים אותך.
אני מאמינה שזה דורש התבוננות שלך עם עצמך.
את רואה את העובדות.
מה עומד מאחורי הבחירות שלך?
האם את ברורה עם עצמך - איזה בן זוג היית רוצה בחייך?
באיזו זוגיות היית רוצה להיות?
על אילו דברים את לא יכולה לוותר בבן זוג?
אילו דברים את יכולה לקבל ואולי עם הזמן לפתח בתוך הקשר? ביחד?
את שואלת האם התאהבות יכולה להגיע מהר.
אני הייתי שואלת כיצד תוכלי לדייק יותר בדברים החשובים לך בבן הזוג שאיתו תרצי לחיות את חייך?
מה חשוב לך שיהיה בקשר? ועם איזה אדם תוכלי ליצור זאת?
מי הוא צריך להיות כדי שתצרי את מה שאת רוצה.
ככל שאנו מדוייקים יותר עם עצמנו - אנו מקרבים אותו אלינו מהר יותר.
נסי לראות לאור הבחורים שאיתם יצאת - מה היה לך נכון ומה לא - וכך תוכלי להתכוונן יותר ולהיות יותר מדויקת בכוונה שלך.
עם כוונה ברורה יותר - היי פתוחה לזוגיות שתגיע בכל דרך שהיא.
האם את מחזיקה באיזה שהוא דימוי לבן זוג שאינו באמת משרת אותך ונכון לך.
האם יש דימוי שתוכלי לוותר עליו על מנת למצוא את האדם הנכון לך?
שיהיה בהצלחה!
את מוזמנת לשוב ולשתף...
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)