מאוכזבת מאהבה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מאוכזבת מאהבה
    סיגל
    10/11/2015

שלום למנהלי הפורום.לפני שנה נפרדתי מבן זוגי לשעבר,ואני מרגישה שאני משתוקקת לזוגיות חדשה.אני מחפשת זוגיות כבר הרבה זמן ולא מוצאת.אני מרגישה מיואשת ומדוכדכת,אני גם נכנסת לאתרי הכרויות ולא מוצאת.אני אחרי גיל 40בעבר עברתי משבר לא קל בגלל אהבה נכזבת.אני מרגישה שאני רוצה לחזור לשמחת חיים אבל בגלל שלא מצאתי בן זוג אין לי את השמחת חיים.אשמח עם תוכלו בלי טיפול לייעץ לי איך לפתוח חיים חדשים גם בלי בן זוג.אני ממש אודה לכם על עזרתכם,ערב נפלא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מאוכזבת מאהבה

הוספת תגובה

• מאוכזבת מאהבה - תגובה

דניאל עזריאלי
    13/01/2016

היי סיגל,
    צר לי לשמוע על תחושת התסכול והייאוש שאת חווה. חשוב לומר שתחושות אלו הן דבר טבעי, הן הכמיהה לזוגיות והן התסכול כשלא מוצאים אותה.
    רשמת שאת מחפשת אך לא מוצאת והייתי שמח להבין יותר למה את מתכוונת כשאת אומרת 'מחפשת'. האם הכוונה היא שאת רק מדברת עם אנשים באתרים? האם יוצאת לדייטים? האם יש פעמים שאת מצליחה לעבור את הדייט הראשון עם רצון להמשיך? ספרי קצת יותר.
    לעצם העניין, עם זאת שזוגיות יכולה להיות מקור משמעותי לאושר וסיפוק, היא איננה המקור היחידי לכך ואפשר לחוות זאת גם בלעדיה.
    אם את לא פנויה כרגע להתחיל אימון-אישי או טיפול, אני מציע שתבררי עם עצמך מה הדברים האחרים (חוץ מזוגיות) שממלאים אותך בסיפוק והגשמה ולטפח אותם.

בהצלחה רבה
    דניאל עזריאלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו