מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הוא נעלםאלה19/12/2015
שלום!
אני בת 20, מעולם לא הייתה לי זוגיות אמיתית למעט כמה דייטים שלא התפתחו הרבה.
בנוסף יש להבהיר כי איי אדם צוות פעלתן מלא בחברים אוהבת לעשות ספורט, לטייל, לגלוש, להיפגש גם חבריי, כל פעם יש לי שגעונות ותחביבים חדשים.
אני יודעת שיש לי בעיה ביצירת אינטימיות וזוגיות. נכנסתי לטינדר מתוך צורך להכיר בחורים ואולי אפילו סתם להתנסות בשיחות..
הכרתי כמה אנשים וניהלתי איתם שיחות ארוכות אך בעיני הם לא מתאימים לי ואני לא מעוניין בהם. שנייה לפני שמחקתי את האפליקציה הכרתי בחור שבעיני היה מדהים- הוא היה פשוט אני בגבר- עם אותם התחביבים, אותו אופי פעלתן ועצמאי שרוצה לטרוף את העולם כמוני. מה גם שמבחינת השכלה אנו דומים ובזמן חיפושי עבודה כרגע קיבלתי הצעה לעבוד במקום עבודתו!
דיברנו במשך שבועיים רצופים יום ולילה כולל שיחות בטלפון למשך שעות, כבר התחלנו לתכנן תוכניות. משותפות תאורטית והוא הביע עניין התחשבות ודאגה כלפיי. יצאנו לדייט שבעיני היה בסדר ולאחריו הבחור נעלם. לא יצר קשר באותה תדירות(יום אחרי הדייט הוא נסע לחופשה בת שבוע) ומתי שאני ניסיתי ליזום הוא עמה לי המטרה אכילה אך לא יזם ולא פיתח את השיחה יותר מידי.
יה לי איתו חיבור כמו שמעולם לא חשתי לבחור.
אשמח לשמוע מה לטעמך כדאימלעשות ומדוע הריחוק הקיתוני נוצר..
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוא נעלם - תגובה
דניאל עזריאלי13/01/2016היי אלה,
הייתי שמח להבין יותר את הסיבות שבגללן לא מזדמן לך להכיר בחורים. ויותר מכך מעניין להבין באיזה דרכים כן יהיה לך נוח להכיר בחורים. (נשמע שבאפליקציה לא הרגשת שמצאת את מה שרצית).
מכפי שתיארת את אורח חייך, נשמע שתחום הבילוי והחברים ממלא מקום משמעותי וכדאי לבדוק האם נשאר לך מספיק זמן/צורך גם ביצירת קשר אינטימי.
בקשר לבחור שנעלם, אף אחד לא באמת יודע מה הסיבה שמישהו מתנהג בצורה מסוימת, ולפעמים גם המישהו הזה בעצמו לא לגמרי יודע מה דחף אותו להיעלם. ההצעה שלי היא להסיט את תשומת הלב שלך מאותו בחור ולמקד אותה בך, להבין איזה דפוסים את מביאה לזירת ההיכרויות ואיך הם משפיעים על מידת ההצלחה שלך שם.
בהצלחה רבה
דניאל עזריאלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)