שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    אריק
    11/05/2008

שלום רב,
    סיפורי הוא כזה: הכרתי מישהי מהאינטרנט , יצאנו שבועיים, בהתחלה חשבתי עליה בקטע רציני,, שכבנו פעם אחת, ואז גמרתי איתה. אמרתי לה שזה לא זה לטווח הארוך.

הבחורה נגנבה.

היא שלושה ימים מתקשרת אלי ללא הפסקה שולחת לי קללות נוראיות בטלפון, אומרת שרק רציתי להשכיב אותה, שאני נצלן, שהיא שוקלת להגיש תלונה על אונס (למרות שכמובן זה היה בהסכמה מלאה).

שאלותי הן:
    1. איך להפטר מהמשוגעת?
    2. האם תמיד כשגבר שוכב עם בחורה, והיא רוצה אותו, ואח"כ הוא גומר איתה, היא חושבת שהוא רק ניצל אותה??? להימנע מזה בעתיד???

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• אריק יקר

יעל צ'רניאק
    12/05/2008

באימון אנו לוקחים עמדה כאילו אנחנו אחראים לכל מה שקורה סביבנו.
    מתוך כך הייתי בודקת איתך:
    איזה אדם היא פוגשת מולה כך שהיא יכולה להתנהג לידו בצורה הזו?
    באיזו הוויה (אכפתי, כועס, תמים, פתוח, כנה , נעים, שולט, צודק, אמיתי וכו' ) אתה נמצא מולה בסיטואציה הזו?

מי היית רוצה להיות מולה? באיזו הוויה היית רוצה להיות?

כיצד זה היה נראה בפועל?

כשאנו באים מתוך הוויה אחרת - המציאות סביבנו משתנה.

נסה לבדוק כיצד אתה יכול לקחת אחריות על הסיטואציה ולשנות את ההויה שלך מולה וכתוצאה מכך את ההתיחסות וההתנהגות שהם הביטוי של ההויה בפועל.

לשאלתך השניה - ממש לא תמיד כשגבר שוכב עם בחורה וגומר איתה - היא חושבת שהוא נצל אותה. האם זו פעם ראשונה שאתה נתקל בסיטואציה כזו?

שוב מתוך הנחה שאתה יוצר את חייך דרך הכוונות והמחשבות שלך.
    האם אתה יכול לראות מה הסיטואציה הזו שירתה או משרתת בחייך? איך זימנת לתוך חייך אולי בלי להיות מודע לכך - סיטואציה כזו?

מה אתה מחפש בבחורה בקשר לטווח ארוך? איזו בת זוג היית רוצה לצידך?

האם יש משהו שאתה צריך לוותר עליו כדי לא להיות בסיטואציה כזו שוב?

מקווה שנתתי לך קצת כיוונים לראיה

ערב נעים ושקט

יעל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו