מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בחורה שלא סגורה על עצמה עם היא רוצה ילדיםתמיר15/04/2016
שלום
אני בחור בן 30
והתחלתי לצאת עם בחורה בת 32.
מותק של בחורה , ויש כיימה וכייף לנו ביחד
וגם היא מאוד בעניין שלי
אנחנו יצאנו קרוב ל 8 פגישות .
ואנחנו מדברים על המון תחומים
אתמול בסוף הפגישה
יצא לנו לדבר על ילדים
היא אומרת שהיא רוצה ילדים..זאת אומרת רוצה ילד אחד וגם לא סגורה על עצמה כי היא לא מעוניינת הכי להכנס להריון כי היא טוענת שהגוף עובר המון תהליכים
ואולי היא תחשוב לאמץ ילד
אני מאוד רוצה ילדים
ואני מרגיש שהיא לא הכי סגורה על עצמה ....
ואני לא רוצה לפסול אותה
כי באמת נקשרתי אליה
מצד שני אני לא מוכן לוותר על ילדים
בקיצר לא יודע מה לעשות
ואני רוצה שוב לנסות לדבר איתה על זה
ולא יוודע בדיוק מה להגיד לה...מה כדאי לי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחורה שלא סגורה על עצמה עם היא רוצה ילדים - תגובה
דניאל עזריאלי03/05/2016שלום תמיר
רשמת שיצאתם לשמונה פגישות בערך, אני משער שמדובר בחודשים בודדים לכל היותר, כפי שאמרת, אתם בתחילת הדרך. יתכן מאוד שדיבור על ילדים הוא עוד מוקדם ויתכנו התפתחויות ושינויים רבים שרק הזמן יגלה לכם. מה גם שהיא לא שוללת זאת על הסף ומכפי שזה נשמע היא בעיקר מפחדת מההשלכות של הריון ולידה על הגוף.
נתקלתי במקרים רבים של זוגות שאחד מהצדדים שלל חתונה או ילד ועם הזמן הדברים השתנו וכיום הם נשואים והורים לילדים.
כמובן שישנם גם מקרים אחרים שבלי קשר לילדים או חתונה הזוגיות לא החזיקה מעמד או מקרים שגם כשהחליטו להיכנס להריון, נתקלו בבעיות פוריות וכדומה. לאף אחד אין את היכולת לנבא את העתיד ולדעת לאן דברים התפתחו.
אם טוב לכם כרגע אני מציע להנות מזה ולתת למערכת היחסים את הזמן להעמיק ולהתפתח. ככל שתשקיעו ביצירת זוגיות בריאה, תוכלו להתמודד עם שאלות גדולות כמו אלו בצורה נכונה יותר.
בהצלחה!
דניאל עזריאלי | מאמן למערכות יחסים ותקשורת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)