מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אנישירי16/05/2008
אני בת 25.
רוב הגברים, בעיקר אלה שאני מעוניינת בהם מעוניינים בי רק בתחום היצרי, המיני.
למעשה לא היה לי חבר שרצה אותי באמת.
אני לא חושבת שזה קשור לאינטליגנציה שלי, אני לא בטוחה למה זה קשור, אני מקרינה מיניות את זה אני יודעת כי זה מה שאומרים לי כל הזמן, אבל אני חושבת שכיף איתי, אני חושבת שיש לי הרבה להעניק. אני חושבת שאני נהדרת.
בעברי הייתי ילדה מאוד לא יפה, ספגתי רק דחיות, אני הייתי מציעה חברות לבנים שחיבבתי (כמה מהם פגשתי לאחרונה, הם רצו אותי עכשיו:) ) אבל אז נדחיתי על ידם.
עד גיל 21, השתנתי מאוד מבחינה חיצונית, גם פנימית, מבחינת ההערכה העצמית.
אבל אני עדיין לבד. אמנם גברים לא דוחים אותי, אבל הם לא רוצים קשר רציני.
אני מסרבת להאמין שכולם חלאות שמעוניינים אך ורק בסקס. פשוט משהו כאן לא עובד כמו שצריך.
והנה אני רוצה להתייעץ בקשר לגבר מסויים. הוא קטן ממני בשנתיים. אני הייתי בת 21 כשנפגשנו, הוא לא משך אותי, אבל עדיין, למרות שהשתנתי חיצונית לא יכולתי להאמין שגברים מעוניינים בי, והוא היה מעוניין אבל בגלל הביטחון העצמי הירוד שלי, סיפרתי לעצמי שאני זו שמנצלת אותו. כלומר לפני שיתברר לי שהוא רוצה אותי רק בשביל מין אמרתי לעצמי שאני רוצה אותו בשביל מין, מעבר לזה הוא היה נורא ילדון ולא ממש רציתי אותו כחבר.... הוא היה בקושי בן 18.
וזה מה שהיה. קשר מיני, אומנם לא קיימנו יחסים אבל עשינו הכל חוץ מ...
והנה עכשיו חודש הקשר. אני רוצה אותו, אני רוצה אותו באופן רציני.
אין לי מושג איך עושים את זה. איך אני אמורה להתנהג שזה הרושם שהוא יקבל.
הוא הגיע אלי מרחוק, הוא נסע עד אלי, יצאנו וכשחזרנו הביתה ישר התחלנו להתגפף. אבל לא קיימנו יחסי מין.
והנה, הוא לא מתקשר אלי, הייתי צריכה לבקשר שיתקשר יום אחד, הוא התקשר אבל רק פעם אחת, כל התקשורת ביננו היא מאוד קצרה, והיא דרך האינטרנט, דרך הפייסבוק.. וזה נורא..
אני מאוד בודדה. מעבר לבעיית התקשורת שמתבצעת רק דרך המחשב, אני חושבת שגם הוא השתנה.... כלומר אני לא בטוחה שהוא רוצה משהו רציני באופן כללי, אבל אני לא יודעת... יש לי בעיה.....
איך לשפר? מה לעשות? איך לעשות?
אני באמת חושבת שאני זקוקה להכוונה. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי
שירי16/05/2008
שהוא כתב לי הודעה מאוד קצרה..( מה חדש?) :)
ובה הוא שואל מאוד בתמציתיות מה קורה איתי בשבת.
זה אחרי שהוא לא התקשר, לא דיבר...
מה אני צריכה לחשוב? הוא לא מדבר, הוא אומר שהוא ביישן, מעבר לזה הוא אומר שהוא יהיר... אני לא יודעת מה לחשוב! האם גם הוא רוצה רק ל***ן?
הוא בהחלט לא מחזר אחרי.
אני לגמרי לא רוצה דברים כאלה!
זה מוציא ממני את הפאסיבית אגרסיבית, וכל מה שהתחשק לי לעשות זה למחוק אותו מהחשבון בפייסבוק ולהתעלם ממנו, או לחלופין מחשבה שהייתה לי בראש, פשוט להמשיך להיות איתו בקשר, לקבל מה שהוא נותן אבל בעצם אני שומרת אותו על אש קטנה... אני לא יודעת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשירי יקרה
עדה מורג18/05/2008קודם כל קבלי את התנצלותי על העיכוב בתשובה.
אני רוצה מאד להוקיר אותך על המודעות שבך בקשר למי שאת. אני שמחה עבורך שעשית צעדים כל כך משמעותיים והיום את יודעת שיש לך מה להציע.
יחד עם זאת, אני שומעת מדבריך מספר משפטים שכדאי לבדוק את אמיתותם.
"רוב הגברים מעונינים רק במין"
"לא היה לי חבר שרצה אותי באמת"
בשני המשפטים האלה את משאירה את יכולת ההחלטה בצד השני: "הם מעונינים במין", " איש לא רצה אותי"...
היום, לאור השינויים שחלו בך, אני רוצה לשאול אותך:
מה יכול להחזיר אליך את יכולת הבחירה לגבי גברים?
במה את מעוניינת כאשר את מדברת על זוגיות?
את מי את רוצה בתור בן זוג לחיים?
את מספרת היום על בחור שלא כל כך רצית אז והיום הקשר חודש...
האם את באמת רוצה בו כבן זוג? או שמא נח לך להמשיך לספר לעצמך שהוא "כמו כולם"?
אני מזמינה אותך, שירי, להתבוננות עמוקה עם עצמך:
מה את רוצה לקבל ממערכת זוגית?
מה את מוכנה לתת?
איזה תכונות את מחפשת בבן זוג?
איזה תכונות את צריכה לפתח כדי לבנות זוגיות יציבה, אוהבת, תומכת?
כאשר תהיה לך בהירות לגבי השאילות הנ"ל, את גם תדעי בעצמך איך לפעול עם הבחור שעל הפרק.
לפעמים דורש אומץ להתבונן, דורש אומץ לבחור , אך אני סומכת עליך שתוכלי לגייס את האומץ הזה כדי להחליט החלטה נכונה ולפעול בהתאם.
את מוזמנת לחזור ולשתף....
בהצלחה מכל הלב!
עדה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)