נסיון לענות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נסיון לענות
    שירי
    18/05/2008

יכול להיות שההרגשה הזו שגברים מעוניינים רק במין נובעת מהתגוננות, אולי ההערכה העצמית שלי אינה שלמה.

אני גרה בבאר שבע, ואני לא סטודנטית, רוב הגברים שאני יוצאת איתם, או לפחות שיצאתי איתם עד כה היו סטודנטים, אני מרגישה שאני צריכה להרגיש פחות מהם כי אני לא סטודנטית, אף על פי שאני יודעת שאני אינטיליגנטית, והמרחק ביני לבין האוניברסיטה הוא התחום הכמותי בפסיכומטרי:)

ויכול להיות שאיבדתי את היכולת לבחור בגברים בגלל ההרגשה הזו שאני לא סטודנטית, אני פחות מהם, כמו כן הסטיגמה שיש על באר שבע ועל בארשבעיות בפרט גם היא מפריעה... ברגע שאני אומרת שאני בארשבעית אני מקבלת כמעט תמיד את אותה התגובה. (שלילית)

אולי סיבה נוספת היא שאני פוגשת את הגברים הסטודנטים בפאבים סטודנטיאלים. אין לי דרך אחרת לפגוש אותם מאחר ואני לא נמצאת במסגרת הלימודית.
    ובפאבים האוירה מלאת האלכוהול היא מינית מלכתחילה כך שכבר מראש מי שמתחיל איתי לא רואה בי פוטנציאל לחברה אלא לשותפה לאותו לילה.

זה מה שהיה עד עכשיו, אני לא מכירה זוגיות... אני לא יודעת איך עושים את זה.
    איך אני מנתבת את העניין לכיוון זוגיות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נסיון לענות

הוספת תגובה

• שירי יקרה

עדה מורג
    20/05/2008

על פי דבריך יתכן שיש לך הערכה עצמית נמוכה ולכן את נקלעת לסיטואציות כאלה.

אני רוצה לשאול אותך: מה זה להיות בארשבעית?
    שירי במקרה נולדה וחיה בבאר שבע....מה זה אומר עליך?
    מה זה אומר עליך שאת לא סטודנטית? האם זו סיבה להרגיש פחות טובה?
    יתכן שאת כאדם שווה פי אלף מכל הסטודנטיות בבאר שבע.

ולכן מה שחשוב עבורך ברגע זה, זה ללמוד להעריך את מי שאת.
    איזו בת זוג את עם עצמך? כמה את אוהבת את עצמך? כמה את דואגת לעצמך, לבריאות שלך, למראה שלך, לשמחה שלך, לשקט הפנימי שלך? מה את מקרינה החוצה?

הצעד הבא זה לבדוק מה יש לך להציע בזוגיות - מלבד מיניות. מה את רוצה להעניק לבן הזוג שלך?
    מה את רוצה לקבל ממנו? איזה מין יחסים יהיו ביניכם? האם יש כבוד הדדי? הערכה? תמיכה? הקשבה?

ולבסוף כדאי גם להגדיר לעצמך איזה בחור את רוצה בתור בן זוג? איזה בן אדם הוא צריך להיות?

תהי את הבוחרת, אין סיבה שתתני ליד הגורל להפיל אותך לקשר שאת לא מעוניינת בו.

כאשר תצרי בהירות עבור עצמך מה את באמת רוצה, הבחור המתאים יופיע בחייך.

ואכן כן, זוגיות טובה נבנית על שני אנשים שלמים בעלי הערכה עצמית גבוהה, יכולת נתינה ויכולת קבלה.מה שהכי מעודד הוא שאפשר ללמוד להתנהג אחרת בזוגיות.....

בהצלחה מכל הלב,
    עדה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו