מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא מצליחה שלא להשוות לאקסמורן13/02/2017
אני והאקס נפרדנו כבר לפני שנתיים אחרי שהיינו יחד 4 שנים וכבר היו דיבורי חתונה וכאלה. למרות שהפרידה הייתה מאוד קשה אין ספק שזה היה הדבר הנכון לעשות, אבל מאז אני בקושי יוצאת עם אחרים וכל אחד שאני פוגשת אני משווה אליו. איך אני יכולה לשחרר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להתחבר להוויה הזוגית העתידית שלך
אוראל שופן19/02/2017לקום ולעזוב קשר משמעותי לקראת חתונה זו החלטה אמיצה ולא מובנת מאליה.
פעמים רבות קשר משמעותי שלקחנו בו חלק, משתלט על התפיסה שלנו של זוגיות ולא משחרר.
בזוגיות הבאה שלך, בהכרח לא תהיי אותו אדם שהיית בזוגיות הקודמת. השיעורים שלמדת במהלכה ומאז שהסתיימה שינו (וכהראה שיפרו) את בת הזוג שתהיי בעתיד.
עליך להגדיר לעצמך מחדש את הערכים שינכחו בזוגיות העתידית שלך, להבין איזה אדם את תהיי ולהבין עד כמה זה שונה מזו שהיית במערכת היחסים שהתפרקה (ובצדק לדבריך).
רק כשתתחברי להוויה הזוגית העתידית שלך- תהליך משמעותי שתוכלי לעשות בינך לבין עצמך או בליווי מקצועי, תלמדי לבצע בחירות רומנטיות באופן נקי וקשוב אליך ולצרכים שלך, לבחון פרטנרים רומנטים פוטנציאלים ביחס לעצמם ולהבין את הדרך הנכונה אל עבר המימוש הזוגי שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)