אני ובת הזוג כבר לא משדרים על אותו הגל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני ובת הזוג כבר לא משדרים על אותו הגל
    ליאור
    15/02/2017

אני בזוגיות כבר חמש שנים, יש לנו ילדה בת שנתיים ועד לא מזמן הכל החל חלק. בחצי שנה האחרונה אני מרגיש שאנחנו מתרחקים ושאנחנו כבר לא משדרים על אותו הגל. דיברנו על זה כמה פעמים אבל זה רק הביא לתוצאה ההפוכה ועכשיו היא גם מרוחקת ממני. מה אני יכול לעשות כדי לשנות את המצב? תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תקשורת נכונה זה הכל- ועכשיו.

אוראל שופן
    19/02/2017

נשמע כי מערכת היחסים שלך חשובה לך וכי אתה מרגיש שנוצר ביניכם ריחוק שקשה לך איתו.
    ריחוק יכול לנבוע מסיבות רבות- אירוע ספציפי שיצר ריחוק, שגרה שוחקת, התעייפות וחוסר השקעה של אחד הצדדים או של שניהם בקשר, משבר אישי של אחד הצדדים ועוד..
    בנוסף יש גם דרכים רבות ׳לא לשדר על אותו הגל׳ וחשוב להבין איך זה בפועל נחווה על ידך.
    לבסוף- חשוב לתקשר את המצב בצורה נכונה לצד השני. באופן שמעביר את התחושה שלך, מתעניין בהרגשתה, ללא האשמות, ומתוך נסיון לחשוב יחד כיצד פרקטית אפשר לשפר, להשקיע בזוגיות ולהסב לכם אושר.
    תקשורת נכונה בקשר, השמה דגש על הצרכים של שני הצדדים- בעזרתה ניתן להתגבר על רוב הקשיים.
    כשזו נשחקת יש צורך בעבודה זוגית משמעותית ולא תמיד פשוטה. אם תראו לנכון לקבל סיוע מקצועי, אשמח לעמוד לשירורתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו