מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מרגישה שכבר אין לי סיכוינועה19/02/2017
היי אוראל,
שמי נועה, אני בת 34 וכבר יותר מארבע שנים לא הייתי עם אף אחד, לא סטוץ, לא נשיקה ובטח שלא מערכת יחסים. הייתי בדייט אחד לפני שנה וחצי. אני לא מתחברת לדייטינג באפליקציות, זה מרגישה לי כמו שוק בשר ואני לא רוצה לשווק את עצמי בצורה כזו.
כל החברות שלי כבר נשואות עם ילדים , אני לא יודעת איך למצוא בחורים והמעגלים הולכים ומצטמצמים ככל שמתבגרים. ואני מרגישה שלי כבר אין סיכוי... מה אני יכולה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינוי גישה, ועבודה קשה
אוראל שופן19/02/2017עולם הדייטינג המודרני הוא קשה מאי פעם. מאד לא קל להיות רווק/ה בימינו והמסע אל עבר מימוש זוגי עלול להיות מתיש.
לייאוש שלך יש מקום, אך כאשר הוא משתלט הוא מונע ממך למצוא זוגיות.
קראי את ההודעה שכתבת- כולה כולל הכותרת משדרת שליליות. ממקום כזה לא תצליחי למצוא אהבה כי אהבה מגיעה רק כשמסבירים לה פנים.
נסי למצוא מה כן- מה את כן אוהבת, מה את כן יכולה לעשות, איפה את כן יכולה למצוא, מי כן יכול להיות פרטנר רומנטי פוטנציאלי עבורך?
נסי להאיר בעיני רוחך את החיובי ולחשוב על דרכי פעולה אפשריות עבורך להמשך.
נראה כי דרושה לך לא מעט עבודה בינך לבין עצמך על מנת לפנות מקום לזוגיות, אך בסוף העבודה הזו הדברים יראו לך אפשריים הרבה יותר. אם תזדקקי לעזרה בדרך את מוזמנת לפנות אלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)