מרגישה שכבר אין לי סיכוי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מרגישה שכבר אין לי סיכוי
    נועה
    19/02/2017

היי אוראל,
    שמי נועה, אני בת 34 וכבר יותר מארבע שנים לא הייתי עם אף אחד, לא סטוץ, לא נשיקה ובטח שלא מערכת יחסים. הייתי בדייט אחד לפני שנה וחצי. אני לא מתחברת לדייטינג באפליקציות, זה מרגישה לי כמו שוק בשר ואני לא רוצה לשווק את עצמי בצורה כזו.
    כל החברות שלי כבר נשואות עם ילדים , אני לא יודעת איך למצוא בחורים והמעגלים הולכים ומצטמצמים ככל שמתבגרים. ואני מרגישה שלי כבר אין סיכוי... מה אני יכולה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מרגישה שכבר אין לי סיכוי

הוספת תגובה

• שינוי גישה, ועבודה קשה

אוראל שופן
    19/02/2017

עולם הדייטינג המודרני הוא קשה מאי פעם. מאד לא קל להיות רווק/ה בימינו והמסע אל עבר מימוש זוגי עלול להיות מתיש.
    לייאוש שלך יש מקום, אך כאשר הוא משתלט הוא מונע ממך למצוא זוגיות.
    קראי את ההודעה שכתבת- כולה כולל הכותרת משדרת שליליות. ממקום כזה לא תצליחי למצוא אהבה כי אהבה מגיעה רק כשמסבירים לה פנים.
    נסי למצוא מה כן- מה את כן אוהבת, מה את כן יכולה לעשות, איפה את כן יכולה למצוא, מי כן יכול להיות פרטנר רומנטי פוטנציאלי עבורך?
    נסי להאיר בעיני רוחך את החיובי ולחשוב על דרכי פעולה אפשריות עבורך להמשך.
    נראה כי דרושה לך לא מעט עבודה בינך לבין עצמך על מנת לפנות מקום לזוגיות, אך בסוף העבודה הזו הדברים יראו לך אפשריים הרבה יותר. אם תזדקקי לעזרה בדרך את מוזמנת לפנות אלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו