בחור ישן צץ מהעבר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בחור ישן צץ מהעבר
    ענבל
    23/02/2017

לפני 10 שנים היה לי קטע עם בחור, זה נגמר כי הוא עבר לחו"ל ושם הוא גם התחתן והביא ילדים. הוא חזר לארץ לפני כמה שנים ולא מזמן הוא התגרש. לא היינו בקשר כל הזמן הזה ועכשיו פתאום הוא חזר לי לחיים.
    אני לא כל כך יודעת מה לעשות איתו, מצד אחד כיף לי לבלות איתו אבל אני לא יודעת אם אני רוצה שניכנס עכשיו לקשר רציני ומחייב אבל מצד שני זה מה שאני מחפשת בשביל עצמי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בחור ישן צץ מהעבר

הוספת תגובה

• עליך לקבל החלטות קשובות לעצמך ולהפסיק בזרימה ללא מטרה מוגדרת

אוראל שופן
    23/02/2017

נשמע כי כעת את במצב של זרימה, נהנת מהרגע ופחות מתעסקת בקבלת החלטות לגבי הקשר הזה, למרות שהתמונה הכללית של מה שאת רוצה כרגע בחייך ברורה לך.
    את נמצאת בקשר הזה כעת מכיוון שאין הזדמנות למשהו מתאים יותר מבחינת המטרה שלך וכי את נהנת.
    הדבר החשוב ביותר שאני יכולה לייעץ לך בהקשר הזה, הוא שבין אם את מחליטה שהקשר הזה הוא בשביל הכיף בלבד (ללא מטרות רציניות) ובין אם את מחליטה שהמטרה שלך היא רצינית, המצב צריך להיות ברור לעצמך ולצד השני.
    חשבי על הפוטנציאל של הקשר הנוכחי להתאים למה שאת באמת מחפשת כרגע. האם יש בו את הפוטנציאל למלא את הצרכים ולהגשים את הערכים שאת מזהה בזוגיות העתידית שלך?
    במידה וכן, חשוב להתייחס לקשר בצורה כזו, שזה אומר כמובן להנות ולכייף אך גם להיות בשליטה באשר לדרישות שלך, לגבולות שלך, לשמור על קצב התקדמות הדרגתי של הקשר ועל התנהלות בונה.
    במידה ולאחר החשיבה מול עצמך את מגלה שאין לקשר זה פוטנציאל זוגי ככל הנראה, ניתן לזרום איתו בקלילות רבה יותר, כאשר שני הצדדים מודעים לאופי הקשר. במקרה כזה יש לקחת בחשבון שקשר כזה עלול לגרום לך לפספס קשר מסוג שיותר מתאים למטרת העל שלך, וגם עם כל הטוב שבדבר, הוא עלול לגרום לעוגמת נפש, תחושת ריקנות ופספוס. תחושות מסוג זה מופיעות לפעמים כאשר בדידות, שעמום או צורך בריגוש משתלטים על תהליך קבלת ההחלטות שלנו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו