בעיית אמון עם בת הזוג

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיית אמון עם בת הזוג
    דרור
    28/02/2017

אני יודע שבת הזוג שלי קנאית אבל לפעמים זה עובר את הגבול. לפני כמה ימים תפסתי אותה מחטטת לי בטלפון. לא אמרתי לה שראיתי כי זה שבר אצלי משהו ורציתי לעבד את זה עם עצמי לפני שאני פותח את זה איתה. מבחינתי זו סיבה להיפרד אבל אני עוד מקווה שהיא תוכל להפסיק עם זה. לא יודע מה לעשות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיית אמון עם בת הזוג

הוספת תגובה

• תשובה- בעיית אמון עם בת הזוג

אוראל שופן
    28/02/2017

אני מבינה כי פרטיות הינה צורך משמעותי מבחינתך וכי אתה מאמין שאמון וביטחון הדדי הינם ערכים חשובים במערכת יחסים. ההתנהגות של בת הזוג כפי שאתה מספר, שברה אצלך דברים שעומדים בבסיס הזוגיות וקשה לך לראות את עצמך ממשיך הלאה.
    ראשית ומעל הכל אני מאמינה כי לפני שרעיון הפרידה עולה על הפרק (גם בינך לבין עצמך), עליך לפתוח את הדברים מולה באופן רגיש, להבין את המקום ממנו היא באה ואת הצורך שהביא אותה להתנהגות הזו. לצד זה עליך להסביר לה מה ההתנהגות שלה גרמה לך להרגיש, איפה זה שובר אותך, פוגע בך ומרחיק אותך ממנה.
    נסו למצוא בעבודה קשה משותפת אן בליווי מקצועי, דרך בה היא תוכל לקבל תחושת ביטחון ואמון בך באופן שלא יאיים על הפרטיות שלך.
    שווה להתאמץ בנקודה זו וליצור שפה משותפת מתוך המשבר, לפני שמוותרים על מערכת היחסים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו