מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיית אמון עם בת הזוגדרור28/02/2017
אני יודע שבת הזוג שלי קנאית אבל לפעמים זה עובר את הגבול. לפני כמה ימים תפסתי אותה מחטטת לי בטלפון. לא אמרתי לה שראיתי כי זה שבר אצלי משהו ורציתי לעבד את זה עם עצמי לפני שאני פותח את זה איתה. מבחינתי זו סיבה להיפרד אבל אני עוד מקווה שהיא תוכל להפסיק עם זה. לא יודע מה לעשות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה- בעיית אמון עם בת הזוג
אוראל שופן28/02/2017אני מבינה כי פרטיות הינה צורך משמעותי מבחינתך וכי אתה מאמין שאמון וביטחון הדדי הינם ערכים חשובים במערכת יחסים. ההתנהגות של בת הזוג כפי שאתה מספר, שברה אצלך דברים שעומדים בבסיס הזוגיות וקשה לך לראות את עצמך ממשיך הלאה.
ראשית ומעל הכל אני מאמינה כי לפני שרעיון הפרידה עולה על הפרק (גם בינך לבין עצמך), עליך לפתוח את הדברים מולה באופן רגיש, להבין את המקום ממנו היא באה ואת הצורך שהביא אותה להתנהגות הזו. לצד זה עליך להסביר לה מה ההתנהגות שלה גרמה לך להרגיש, איפה זה שובר אותך, פוגע בך ומרחיק אותך ממנה.
נסו למצוא בעבודה קשה משותפת אן בליווי מקצועי, דרך בה היא תוכל לקבל תחושת ביטחון ואמון בך באופן שלא יאיים על הפרטיות שלך.
שווה להתאמץ בנקודה זו וליצור שפה משותפת מתוך המשבר, לפני שמוותרים על מערכת היחסים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)