נמאס לי מעולם הדייטינג

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נמאס לי מעולם הדייטינג
    שחר
    02/03/2017

יצאתי כבר למיליון דייטינג ואני רשומה לכל האפליקציות, אבל כל הבחורים שאני פוגשת או שהם מעפנים או שהם לא מעוניינים בי אחרי הדייט הראשון. מה אני עושה לא בסדר ואיזה עוד אפשרויות יש לי בכלל?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נמאס לי מעולם הדייטינג

הוספת תגובה

• תשובה- נמאס לי מעולם הדייטינג

אוראל שופן
    02/03/2017

עולם הדייטינג המודרני הוא לא פשוט כלל, את לא לבד. כמובן שאין לי בהודעתך רקע משמעותי להתבסס עליו אבל יתכן כי את מחפשת באופן לא איכותי אלא כמותי (מבחינת ההקשעה)- מליון דייטים, כל האפליקציות וכו׳. כשנחשפים לכמות גדולה כל כך של פרטנרים רומנטים אפשריים, קשה מאד לזהות פוטנציאל אמיתי כשבאים איתו במגע. בנוסף, גם קשה לנו להביא את עצמינו באופן נקי כשנוצרות אינטראקציות מרובות וקצרות.
    אם תרצי לאבחן באופן ממוקד את הנקודות לשיפור במיומנויות בתקשורת הרומנטית שלך ולעבוד עליהן בעזרת כלים מותאמים אישית אשר אפשר להחילם על חיפוש אונליין וגם בפלטפורמות אחרות, את מוזמנת ליצור קשר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו