איבדתי אמון בעולם הפנויים פנויות של היום.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איבדתי אמון בעולם הפנויים פנויות של היום.
    רונית
    07/03/2017

אני גרושה מזה מספר שנים , ואם לשני ילדים.
    בת 34 , נאה, עובדת, מבלה, מתעמלת, בקיצור, חיה בסדר.
    למרות זאת אני מאוד מתקשה לתת אמון בגברים , או להביא אותם הביתה.
    נראה לי שלכל גבר שאני פוגשת או מבלה בחברתו יש איזו שהיא מטרה או אג׳נדה , או כוונה לא טובה.
    הפסקתי להאמין ,ונראה לי שהיום המציאות והגברים הפסיקו להיות ״נקיים״. מה עושים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה- איבדתי אמון בעולם הפנויים פנויות של היום

אוראל שופן
    08/03/2017

עולם הדייטינג המודרני אינו פשוט. גם לרווקים ללא עבר רומנטי משמעותי לא קל בו, וכמובן שעבור אנשים שחוו אכזבות או נכוו במערכות יחסים קודמות, קשה עוד יותר לתת אמון ולהתמסר לקשר.
    את מתמודדת עם אמונה מגבילה-׳אי אפשר לבטוח בגברים הפנויים של היום׳. אמונה שכמובן אין לה אחיזה במציאות (כי הרי כמו תמיד, יש אנשים טובים וראויים ויש נוכלים ושקרנים למיניהם). נראה כי קשה לך להעניק הזדמנויות וכי משהו בתהליך קבלת ההחלטות הרומנטיות שלך השתבש בדרך כתוצאה מחוויות שעברת וכעת קשה לך להבדיל בין רע לטוב ולהביא את הדברים היפים והטובים שתיארת שיש בך, גם למקום של חיפוש אהבה.
    נשמע כי תהליך אישי קצר, בו המיקוד יהיה שחרור מהאמונה המגבילה שתיארת, לצד עבודה על תהליך קבלת החלטות מקדם וקשוב אליך, יהיה יעיל מאד עבורך ואשמח להיות לך לעזר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו