לא מוכנה להתחייב לקשר רציני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מוכנה להתחייב לקשר רציני
    אייל
    09/03/2017

לפני חודש וחצי פגתי בחורה באתר הכרויות ומאז אנחנו יוצאים באופן די קבוע. אני לא יוצא עם כמה בנות במקביל ואני מאוד מחבב את הבחורה הזאת אז גם לא בא לי לחפש אפשרויות אחרות. אבל כשדיברתי איתה על זה היא היתה מאוד מופתעת ואמרה שהיא עוד יוצאת עם בחורים אחרים ומה זה משנה אם כיף לנו ככה...
    אני כן רוצה שזה יהיה משהו רציני ושתהיה מחויבות הדדית ואני די פגוע מזה שהיא לא. השאלה היא מה אני עושה במצב כזה? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה- לא מוכנה להתחייב לקשר רציני

אוראל שופן
    09/03/2017

נשמע שאתה והבחורה שאתה יוצא איתה, בעלי עמדה שונה בכל הנוגע למחוייבות, לפחות לגבי תחילת הקשר הרומנטי. חשוב בנקודה זו לחשוב עם עצמך בתור התחלה, האם האספקט ההתנהגותי הזה שלה, הוא בגדר הגבולות שאתה מסוגל להתמודד עמם ושמכבדים אותך באופן יחסי למקום שלכם בקשר. הכוונה היא- במצב נתון כעת, האם אתה מקבל את זה והקשר עושה לך טוב הרבה יותר מרע. במידה וזה לא משהו שאתה מסוגל להמשיך איתו, דבר איתה על כך ממקום של להסביר לה שהנושא הזה לא מכבד אותך (או מעליב אותך או כל מה שאתה מרגיש) ולכן אתה לא יכול להמשיך בקשר במצב הזה- מה שיכול לשנות את דעתה או להביא לסיום הקשר. במידה ותבחר להמשיך ותחליט כי התנהגותה עומדת בסטנדרטים שלך נכון לעכשיו, תמשיך עד הרגע בו התנהגותה כבר לא תהיה מקובלת עליך, במידה והיא לא תשתנה מיוזמתה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו