לחבר שלי יש חברת ילדות שמאוהבת בו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחבר שלי יש חברת ילדות שמאוהבת בו
    ליאור
    12/03/2017

לחבר שלי יש חברת ילדות שמאוהבת בו. הוא מכחיש ואומר שזה לא נכון ושמאז שהם קטנים יש להם כזה קשר טוב ואינטנסיבי ואני ניסיתי להתיידד איתה והיא לא נותנת לי וחברים אחרים שלו אמרו לי שהיא אף פעם לא אהבה אף אחת מהחברות שהיו לו. מה אני יכולה לעשות איתה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה- לחבר שלי יש חברת ילדות שמאוהבת בו

אוראל שופן
    12/03/2017

עליך לברר ראשית עם עצמך מה יושב בבסיס הקושי שלך עם נוכחותה של חברת הילדות של בן זוגך. האם את מקנאה בקשר שלהם? האם זה מסב לך חוסר ביטחון כלשהו, האם את לא בטוחה בנאמנותו של בן זוגך באופן כלשהו, האם זה גוזל מתשומת הלב שלך או מתחושת הנראות שלך- כיצד בא לידי ביטוי הקושי שלך.
    שנית, את שואלת מה אפשר לעשות איתה, אני פחות מבינה למה את מתכוונת- האם היית רוצה שבן זוגך יוציא אותה מחייו? כאשר אם זה המצב עליך להבין שהשיח הוא בינך לבינו ואין מדובר בנושא פשוט במידה ואכן מדובר בחברת ילדות קרובה. אם את מעוניינת להתקרב אליה מדובר בסיפור אחר, שאין לו נגיעה ישירה לזוגיות.
    בכל אופן, אני מציעה שתחשבי עם עצמך בדיוק מה מפריע לך בקשר הזה, ואז תביני מה היית רוצה לעשות איתו וכיצד. במקרה שכזה חשובה רגישות ועדינות ולפעמים גם בגרות והבלגה. קורה כי ישנם אספקטים בחייהם של בני הזוג שלנו שהיינו מעדיפים שיראו אחרת, אך לעיתים ובמידה ואלו דברים שעושים להם טוב כמו תחביבים או מערכות יחסים (ובמיוחד כאשר הם היו שם לפנינו), מומלץ להעלות את הנושא ואולי גם לנסות לשנות במצבים מסויימים, אך חייבים לזכור שלא תמיד נצליח ויהיה עלינו ולעשות התאמות זוגיות ואישיות על מנת לחיות עם הדברים בשלום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו