מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לחבר שלי יש חברת ילדות שמאוהבת בוליאור12/03/2017
לחבר שלי יש חברת ילדות שמאוהבת בו. הוא מכחיש ואומר שזה לא נכון ושמאז שהם קטנים יש להם כזה קשר טוב ואינטנסיבי ואני ניסיתי להתיידד איתה והיא לא נותנת לי וחברים אחרים שלו אמרו לי שהיא אף פעם לא אהבה אף אחת מהחברות שהיו לו. מה אני יכולה לעשות איתה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה- לחבר שלי יש חברת ילדות שמאוהבת בו
אוראל שופן12/03/2017עליך לברר ראשית עם עצמך מה יושב בבסיס הקושי שלך עם נוכחותה של חברת הילדות של בן זוגך. האם את מקנאה בקשר שלהם? האם זה מסב לך חוסר ביטחון כלשהו, האם את לא בטוחה בנאמנותו של בן זוגך באופן כלשהו, האם זה גוזל מתשומת הלב שלך או מתחושת הנראות שלך- כיצד בא לידי ביטוי הקושי שלך.
שנית, את שואלת מה אפשר לעשות איתה, אני פחות מבינה למה את מתכוונת- האם היית רוצה שבן זוגך יוציא אותה מחייו? כאשר אם זה המצב עליך להבין שהשיח הוא בינך לבינו ואין מדובר בנושא פשוט במידה ואכן מדובר בחברת ילדות קרובה. אם את מעוניינת להתקרב אליה מדובר בסיפור אחר, שאין לו נגיעה ישירה לזוגיות.
בכל אופן, אני מציעה שתחשבי עם עצמך בדיוק מה מפריע לך בקשר הזה, ואז תביני מה היית רוצה לעשות איתו וכיצד. במקרה שכזה חשובה רגישות ועדינות ולפעמים גם בגרות והבלגה. קורה כי ישנם אספקטים בחייהם של בני הזוג שלנו שהיינו מעדיפים שיראו אחרת, אך לעיתים ובמידה ואלו דברים שעושים להם טוב כמו תחביבים או מערכות יחסים (ובמיוחד כאשר הם היו שם לפנינו), מומלץ להעלות את הנושא ואולי גם לנסות לשנות במצבים מסויימים, אך חייבים לזכור שלא תמיד נצליח ויהיה עלינו ולעשות התאמות זוגיות ואישיות על מנת לחיות עם הדברים בשלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)