איך אני יודעת שזה לא בשבילי?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך אני יודעת שזה לא בשבילי?
    נתי
    14/03/2017

פגשתי את חבר שלי בחו"ל לפני שהוא התחיל ללמוד באוניברסיטה. בגלל שאני גרה במרכז ועבדתי בעבודה זמנית והוא התחיל ללמוד בבאר שבע אמרנו שאעבור איתו לשם. אני פה כבר יותר מסמסטר ולא ממש מוצאת את עצמי. הוא כל הזמן עסוק עם הלימודים שלו ועם החברים שלו מהלימודים ואין לו פנאי אלי. ידענו מראש שזו סיטואציה בעייתית ושהוא יהיה עמוס, ואני מאוד אוהבת אותו ולא רוצה לסיים איתו את היחסים אבל אני לא רואה איך זה יעבוד אם אני לא פה איתו ואני לא יודעת איך אני יכולה להישאר פה... מה אני עושה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה- איך אני יודעת שזה לא בשבילי?

אוראל שופן
    14/03/2017

את מספרת על מגורים יחסית טריים עם בן זוג שאינו מפנה זמן לזוגיות, בעיר זרה לך שאת מתקשה למצוא בה את עצמך.
    ובכן, מדובר בשני דברים נפרדים שיש לשים אליהם לב.
    הנושא הראשון, והוא מיקום הזוגיות במעמד גבוה בסדר העדיפויות, יש לפתוח אותו מול בן זוגך באופן ברור ורגיש. כשלא מפנים זמן לזוגיות בצורה אקטיבית, פעמים רבות היא פשוט נדחקת לשוליים עד שנעלמת כליל. המגורים המשותפים בהתחלה- אופיים מתעתע ויש שנוטים להרגיש תחושה של ׳אבל אני רואה אותך כל הזמן׳ רק בגלל שאתם ישנים באותה המיטה בלילות. עליך להבהיר לבן זוגך שעליו להתייחס לזוגיות ברצינות לפחות כמו שהוא משקיע באספקטים האחרים בחייו. עליכם לפנות זמן זוגי קבוע בתור התחלה ולהכניס את הזוגיות לשגרה של השקעה (לפחות פעם בשבוע). לאחר שעושים את המאמץ הראשוני, מתחילים להרגיש את הקשר פורח ולהנות מפינוי הזמן וההשקעה, גם אם הם לא היו יוזמה טבעית.
    שנית, לעולם אל תחיי במקום על תקן מלווה. תחושת ה׳קדוש המעונה׳ שלך, ההגיונית לחלוטין אגב, מעכירה את הרגשתך, את האווירה הזוגית ויתכן וגם מרחיקה את בן הזוג. עברת לבאר שבע בשביל בן זוגך? מעולה, נסי למצוא עצמך בעבודה שאת אוהבת, נסי לבנות לך חיי חברה שם, סעי מפעם לפעם למרכז, עשי פעילות גופנית או תשקיעי בתחביב, בקיצור- בני לעצמך חיים נפרדים מהזוגיות.
    לבסוף- בזוגיות טובה פעמים רבות החיים משתלבים, את יכולה לדבר על זה עם בן זוגך ולראות באיזה אופן את יכולה להצטרף אליו לפעילויות החברתיות שלו, בנוסף לזמן הזוגי שלכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו