מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך מתחילים הכל מחדש?אריאל16/03/2017
אני בן 32 גרוש טרי, אשתי לשעבר עזבה אותי חודשיים אחרי החתונה... עברתי תקופה מאוד לא קלה אבל אני חושב שאני מוכן עכשיו לנסות מחדש, גם אם לא משהו רציני לפחות להתחיל לצאת ולהכיר בחורות חדשות. אבל אני לא יודע מאיפה מתחילים, ואני יודע שהתואר "גרוש" בגיל שלי יכול לדחות לא מעט נשים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה- איך מתחילים הכל מחדש?
אוראל שופן16/03/2017אני מבינה שעברת תקופה מורכבת ומטלטלת מבחינה רגשית- יתכן והכל הרגיש כל כך בטוח ופתאום האדמה נשמטת, ההתמודדות מתחילה מחדש ובהחלט צריך לאגור כוחות לפני שנכנסים מחדש לעולם ההיכרויות.
דברים שחשוב לעשות בכדי להמשיך הלאה על הצד הטוב ביותר:
ראשית, יש לסכם את העבר- הקשר שהיית בו. ספר לעצמך באופן מודע ומבלי לנסות להמנע מהמחשבות (כפי שמנסים לעשות כשכואב)- מה לקחת מהקשר הזה, מה למדת?- על עצמך, על עצמך כבן זוג, מה למדת שאתה אוהב? מה למדת שאתה לא אוהב? מי היית שם? מה בת הזוג שלך היתה שם עבורך? איזה צרכים (ביטחון, אהבה, חום, פרטיות, כבוד, נראות, תשומת לב) שלך באו לידי סיפוק בקשר? איזה צרכים נותרו ללא מענה? באיזה דרכים ניסית אם בכלל לבקש ממנה לספק את צרכים אלו? אם ויתרת, למה ויתרת ואיך הרגשת עם זה?
שנית, פנינו לעתיד- מי תהיה בזוגיות העתידית שלך? לא בהשוואה לעבר, אלא באופן כללי. מה הערכים המרכזיים בזוגיות העתידית שלך? מה הדרישות שלך מעצמך ומבת הזוג שלך בעתיד הקרוב?
אלו תהליכי חשיבה שיש לבצע בכדי להגיע באופן מושכל ופנוי לתהליך של חיפוש זוגיות. באשר לכל מה שאינו זוגיות- דאג תמיד לכבד את עצמך ואת הצד השני מההתחלה ועד סוף התקשורת וזו תהיה הדרך הנכונה.
באשר ל׳תיק׳ הגרוש- פעמים רבות אנחנו מרגישים שיש עלינו עול שמפחית מאיתנו נקודות מבחינה רומנטית. בדרך כלל הדבר היחיד שגורם לנו להיראות פחות אטרקטיביים זה האופן בו אנחנו מרגישים בקשר לעול הזה, ומכאן גם האופן בו אנחנו מציגים אותו ומתייחסים אליו.
האם אתה יכול להיות לא גרוש? -לא. מכאן שכדאי שתתחיל להשלים עם מקומך זה, להכיל אותו כחלק ממך ואת עצמך כאטרקטיבי, רק כך תוכל לשכנע בכך פרטנריות פוטנציאליות.
לכל הכוונה מקצועית בהתגברות על העבר ובחיפוש הנכון והמותאם העתידי, אתה מוזמן לפנות אלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)