עושה הכל בשביל שלום בית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עושה הכל בשביל שלום בית
    ג׳ולי
    17/03/2017

אני נשואה כבר 22 שנים , כמו אצל כל זוג חווינו הרבה עליות וגם ירידות.
    כמעט בכל ויכוח או ריב שהיה לי עם בעלי הוא היה מאיים שהוא רוצה להתגרש אבל לאחר תקופת רגיעה היינו משלימים וחוזרים לעצמנו, עד שיום אחד זה קרה
    הגעתי הביתה מהעבודה וקיבלתי את תביעת הגירושין, עולמי חשך עליי, אני אפילו לא יכולה לתאר את השוק שקיבלתי שמלווה בהמון כאב.
    ניסיתי לדבר עם בעלי בכל דרך אפשרית אם זה באופן ישיר או לא ישיר, ניסיתי להעזר ברב, בחברים, במשפחה, לקחתי את כל האחריות לריב האחרון למרות ששנינו לא היינו בסדר בדיוק באותה מידה, ניסיתי לתת לו תקופת רגיעה ושוב לדבר איתו אבל שום דבר לא עוזר, אנחנו עדיין גרים ביחד בחדרים ניפרדים, מה אני יכולה עוד לעשות כדי להציל את הבית??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עושה הכל בשביל שלום בית

הוספת תגובה

• תשובה- עושה הכל בשביל שלום בית

אוראל שופן
    19/03/2017

את מתארת מצב נתון קשה ומלחיץ. לאחר זוגיות ארוכה ורצופת איומי גירושים מצד בעלך, הגיע היום בו הוא עשה את הצעד ולא מוכן לחזור בו.
    כמובן שלשם שיקום מערכת היחסים, דרושים שניים- שניים שנכונים להרתם לעבודה ובנייה של בית שהם רוצים לחיות בו, וזוגיות שנכונה להם.
    חשוב להבין מבעלך בראש ובראשונה, מדוע הוא רוצה להתגרש? מדוע הוא אמר את זה לאורך השנים (דפוס התנהגות מאד שגוי) ומדוע הוא גמר אומר להוציא זאת לפועל כעת. לפני שאת מנסה לשכנע אותו להשאר, כדאי להבין באמת מדוע הוא רוצה ללכת. בנוסף, נשמע כי דרכיך אינן משכנעות אותו כי את נתונה בלחץ גדול ׳להשאיר׳ אותו (לוקחת את כל האחריות על הריב על אף שאת לא מרגישה כאחראית בלעדית, רותמת את כל הסביבה וכו׳). הדבר היחיד שנשמע שלא ניסית בהקשר הזה, הוא להביע נכונות מולו לעבוד על הזוגיות שלכם ולשנות אותה, לא להשאיר אותו בבית, אלא ליצור יחד איתו בית שהוא ירצה לחיות בו.
    אני ממליצה לך בחום לגשת אליו בגישה זו, בעדינות וברגישות וללא לחץ. לאחר מכן אתם מוזמנים לפנות אלי ואדריך אתכם באופן מקצועי, תוך זמן קצר של עבודה קשה, אל בניין מחודש של שפה, זוגיות ובית שיסב לכם אושר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו