אני לא מצליח ללמוד את כללי המשחק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני לא מצליח ללמוד את כללי המשחק
    רפאל
    19/03/2017

אני כל הזמן מדבר עם בחורות באתרי הכרויות ובהתכתבות זורם ממש טוב אבל כשאני מציע שנעבור לטלפון או שניפגש הן נעלמות. יש לי הרגשה שאני לא מבין את המשחק...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה- אני לא מצליח ללמוד את כללי המשחק

אוראל שופן
    19/03/2017

לא ראיתי ספציפית את דפוס ההתכתבויות שלך וגם לא תיארת אותו, ולכן לא בטוח שתשובתי תגע ישירות בקושי שלך, אך אתייחס כאן למספר נושאים נפוצים:
    1. השלב הבא לאחר התכתבות באתר היכרויות הינו מעבר לטלפון ולא ישירות לפגישה.
    2. רבים נוטים להציע את המעבר לטלפון לאחר שהצ׳אט תקוע, כלומר לאחר שהוא הפסיק לזרום ואין עוד על מה לשוחח. במצב כזה מאד הגיוני שיש פחות זרימה על מעבר לטלפון, כי יש תחושה שלא נותרו עוד נושאי שיחה. אני ממליצה שהשיחה בצ׳אט תהיה כמה שיותר קצרה וכמה שיותר כיפית/ מעניינת ולא בנאלית, ולהציע את המעבר לטלפון, דיי מהר- בשיא השיחה (סוג של- ׳כיף לדבר איתך, בואי נעבור לטלפון, מה המספר שלך?) ולא כשהשיחה גוועת.
    3. שאלות של כן ולא בשלב הדייטינג פותחות אפשרות ל׳לא׳ ונשמעות הססניות ופחות מושכות כמו (היית רוצה שנעבור לטלפון?). עדיף, במידה ורוצים להביע התחשבות בצד השני, בכל זאת למצוא דרכים אחרות לעשות זאת, אשר יש סיכוי גבוה יותר לקבל עליהן מענה כמו- ׳אם זה מרגיש לך בנוח, אשמח שתכתבי לי את המספר שלך ונמשיך את השיחה כבר בטלפון׳.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו