מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני לא מצליח ללמוד את כללי המשחקרפאל19/03/2017
אני כל הזמן מדבר עם בחורות באתרי הכרויות ובהתכתבות זורם ממש טוב אבל כשאני מציע שנעבור לטלפון או שניפגש הן נעלמות. יש לי הרגשה שאני לא מבין את המשחק...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה- אני לא מצליח ללמוד את כללי המשחק
אוראל שופן19/03/2017לא ראיתי ספציפית את דפוס ההתכתבויות שלך וגם לא תיארת אותו, ולכן לא בטוח שתשובתי תגע ישירות בקושי שלך, אך אתייחס כאן למספר נושאים נפוצים:
1. השלב הבא לאחר התכתבות באתר היכרויות הינו מעבר לטלפון ולא ישירות לפגישה.
2. רבים נוטים להציע את המעבר לטלפון לאחר שהצ׳אט תקוע, כלומר לאחר שהוא הפסיק לזרום ואין עוד על מה לשוחח. במצב כזה מאד הגיוני שיש פחות זרימה על מעבר לטלפון, כי יש תחושה שלא נותרו עוד נושאי שיחה. אני ממליצה שהשיחה בצ׳אט תהיה כמה שיותר קצרה וכמה שיותר כיפית/ מעניינת ולא בנאלית, ולהציע את המעבר לטלפון, דיי מהר- בשיא השיחה (סוג של- ׳כיף לדבר איתך, בואי נעבור לטלפון, מה המספר שלך?) ולא כשהשיחה גוועת.
3. שאלות של כן ולא בשלב הדייטינג פותחות אפשרות ל׳לא׳ ונשמעות הססניות ופחות מושכות כמו (היית רוצה שנעבור לטלפון?). עדיף, במידה ורוצים להביע התחשבות בצד השני, בכל זאת למצוא דרכים אחרות לעשות זאת, אשר יש סיכוי גבוה יותר לקבל עליהן מענה כמו- ׳אם זה מרגיש לך בנוח, אשמח שתכתבי לי את המספר שלך ונמשיך את השיחה כבר בטלפון׳.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)