מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בן הזוג שלי נטול חברים.רונית20/03/2017
לבן הזוג שלי אין חברים בכלל. אפילו לא חברים מהצבא, נטול חברים.
גם הקשרים המשפחתיים שלו לא משהו.
שנינו רווקים בתחילת שנות ה-30 שלנו, וביחד כבר חצי שנה.
אני מאוד חברותית, ומתנהלת עם חברות קרובות מביס , מהצבא ומהעבודה.
אוהבת מאוד לצאת עם החברים, בעוד שבן זוגי מעדיף לצאת רק איתי, או סתם להיות בבית.
יש בינינו ויכוחים בנושא, משום שאני מאוד אוהבת לצאת עם החברים, אבל אם הוא מצטרף ( לבקשתי) אז הערב לא נעים, אני לא נהנית והתחושה מלאכותית.
בבקשה עזרי לי, משום שאני מעוניינת בהמשך הקשר, וגם הוא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה- בן הזוג שלי נטול חברים
אוראל שופן20/03/2017את מספרת שאת חברותית מטבעך ומטפחת את קשריך בעוד בן זוגך נטול חברים מבחירה. סביב הבילויים החברתיים שלך נוצרת אווירה לא נעימה אשר לא לחלוטין הבנתי את אופיה, אבל ניתן להניח כי בן זוגך בדרך כלל מעדיף שתוותרי על הבילויים החברתיים, ואם הוא מצטרף את לא מרגישה בנוח.
בחירותיו החברתיות של בן זוגך, כל עוד הן נוחות לו, עדיף בעיני שלא להתערב בהן. נושא חשוב שיש לגשת אליו, הינו שילוב החיים החברתיים שלך בזוגיות שלכם באופן שיטיב איתכם. סביב נושאים שאינם משתלבים באופן ספונטני בחיים הזוגיים, יש ליצור התנהלות קבועה המקובלת על שני הצדדים. את ההתנהלות הזו מסדירים מראש ובאופן רגוע ושליו (ולא כאשר מפגש חברתי שלך עומד על הפרק). הכוונה היא שתגיעו להסכמה ביניכם לגבי מספר המפגשים החברתיים אליהם את יוצאת לבד (בשבוע/ שבועיים חודש), ולגבי מספר המפגשים החברתיים אליהם בן זוגך מתלווה אליך- בחיוך ובכיף וללא מלחמות. וכך למעשה פותרים את הקושי סביב זה כאשר המטרה של שניכם היא להיות מאושרים בעצמיכם ולהסב לאחר אושר. באשר לתחושה הלא טבעית שאת חשה כאשר בן זוגך מצטרף למפגשים- ראשית זכרי כי מדובר בתחילת קשר וכי הגיוני שמפגש בין העולמות ירגיש מעט מוזר בהתחלה, שנית אני מאמינה כי הרבה מזה ישתפר כאשר הוא ישתדל לנסות להנות (לאחר ההסכם שלכם) ולא לשדר לך שהוא נגרר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)