לבד אחרי זוגיות ארוכה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לבד אחרי זוגיות ארוכה
    דינה
    28/03/2017

אני אחרי פרידה קשה מבן זוג מזה חמש שנים, היינו כבר רגע מחתונה. עברו כבר כמה חודשים ואני חושבת שאני כבר רוצה להמשיך הלאה, אבל אני לא יודעת מאיפה מתחילים. נרשמתי לכמה אתרים אבל אני לא חושבת שזה המקום בשבילי להתחיל. מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לבד אחרי זוגיות ארוכה

הוספת תגובה

• תשובה- לבד אחרי זוגיות ארוכה

אוראל שופן
    28/03/2017

בשביל להמשיך הלאה לאחר זוגיות משמעותית כפי שאת מתארת, חשוב ראשית להבין לעומק את הקשר שהסתיים (מה לקחנו ממנו, מה למדנו, מה היה טוב, מה היה רע, מה אהבנו בעצמינו, מה גילינו וכו׳) ואז להמשיך ולהתחבר להוויה הזוגית העתידית שלנו. עלינו להבין מי נהיה בקשר הבא שלנו, מהם הדרישות שלנו מהזוגיות שניצור ואז כמובן אל הפרקטיקה- לתכנן כיצד מגיעים לשם. בנוסף, חשוב לזכור כי עולם הדייטינג השתנה ללא היכר בחמש השנים האחרונות וכי ישנם דברים שעלינו ללמוד מחדש.
    לליווי והכוונה בכל אחד מהשלבים שציינתי ניתן לפנות אלי ולסלול במשותף ובהתאמה אישית את הדרך הנכונה ביותר עבורך להגיע לזוגיות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו