מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעלי הוא ילד של אמאשלומית02/04/2017
בעלי הוא הבן הקטן והוא רגיל שמפנקים אותו ועושים כל מה שהוא רוצה, גם עכשיו כשהוא אבא לשני ילדים. אבל הכי חמור זה שהוא לא עומד מול אמא שלו. חמותי ואני דווקא ביחסים מאוד טובים אבל נקלענו לוויכוח עקרוני על חינוך הילדים, משהו שאני ובעלי הסכמנו עליו וזה עלה בארוחה משפחתית. אמא שלו התנגדה בתוקף לשיטה שלנו והתפתח ריב די מכוער ובעלי לא רק שלא שתק, את זה כבר ציפיתי, הוא שינה עמדה רק כי אמא שלו אמרה ויצא כאילו התפיסה שלי מעוותת ולא משהו שסיכמנו עליו יחד. אני פגועה ממש ולא מצליחה להתגבר על זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה- בעלי הוא ילד של אמא
אוראל שופן02/04/2017אני מבינה את המצב המתסכל שאת מצוייה בו כעת. הבחירה של בעלך בדעתה של אימו ועוד בחברתה ובפרהסיה היתה צעד לא זוגי ומכעיס.
חשוב להסביר לבעלך מעל הכל, כי החלטות הקשורות להורות ולזוגיות שלכם אתם מבצעים כמקשה אחת ומעבירים לילדכם מסר ברור של צוות מאוחד עד כמה שניתן. במידה והוא ואת חושבים אחרת, או שהוא משתכנע מדעה אחרת גם אחרי שסיכמתם ביניכם, יש לדברים האלו זמן, והזמן הוא כששניכם יחד לבד.
עליך להסביר לבעלך שהבעיה בהתנהגותו היתה הדרך בה הוא ערער על מה שסיכמתם, ולא הערעור עצמו.
לגבי חמותך, עליכם להיות תמיד בעמדה משותפת מולה, וכדי ליצור מינימום חיכוכים תנו לה כמובן להביע את דעתה, תודו לה על האכפתיות שלה, ואמרו לה שתחשבו על הדברים שהיא מעלה, יחד אחר כך מבלי להכנס לדיונים וויכוחים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)