בעלי הוא ילד של אמא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעלי הוא ילד של אמא
    שלומית
    02/04/2017

בעלי הוא הבן הקטן והוא רגיל שמפנקים אותו ועושים כל מה שהוא רוצה, גם עכשיו כשהוא אבא לשני ילדים. אבל הכי חמור זה שהוא לא עומד מול אמא שלו. חמותי ואני דווקא ביחסים מאוד טובים אבל נקלענו לוויכוח עקרוני על חינוך הילדים, משהו שאני ובעלי הסכמנו עליו וזה עלה בארוחה משפחתית. אמא שלו התנגדה בתוקף לשיטה שלנו והתפתח ריב די מכוער ובעלי לא רק שלא שתק, את זה כבר ציפיתי, הוא שינה עמדה רק כי אמא שלו אמרה ויצא כאילו התפיסה שלי מעוותת ולא משהו שסיכמנו עליו יחד. אני פגועה ממש ולא מצליחה להתגבר על זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעלי הוא ילד של אמא

הוספת תגובה

• תשובה- בעלי הוא ילד של אמא

אוראל שופן
    02/04/2017

אני מבינה את המצב המתסכל שאת מצוייה בו כעת. הבחירה של בעלך בדעתה של אימו ועוד בחברתה ובפרהסיה היתה צעד לא זוגי ומכעיס.
    חשוב להסביר לבעלך מעל הכל, כי החלטות הקשורות להורות ולזוגיות שלכם אתם מבצעים כמקשה אחת ומעבירים לילדכם מסר ברור של צוות מאוחד עד כמה שניתן. במידה והוא ואת חושבים אחרת, או שהוא משתכנע מדעה אחרת גם אחרי שסיכמתם ביניכם, יש לדברים האלו זמן, והזמן הוא כששניכם יחד לבד.
    עליך להסביר לבעלך שהבעיה בהתנהגותו היתה הדרך בה הוא ערער על מה שסיכמתם, ולא הערעור עצמו.
    לגבי חמותך, עליכם להיות תמיד בעמדה משותפת מולה, וכדי ליצור מינימום חיכוכים תנו לה כמובן להביע את דעתה, תודו לה על האכפתיות שלה, ואמרו לה שתחשבו על הדברים שהיא מעלה, יחד אחר כך מבלי להכנס לדיונים וויכוחים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו