דרך התמודדות שונה אחרי ריב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דרך התמודדות שונה אחרי ריב
    איריס
    04/04/2017

אני וחבר שלי לא רבים הרבה, אבל מאז שעברנו לגור יחד אז עולים יותר ויותר חיכוכים. הבעיה היא לא הריבים, אלא איך שהוא מתמודד איתם. מבחינתו אחרי שרבנו וצעקנו ובכינו והוצאנו אפשר לעבור הלאה כאילו הכל בסדר, ואני צריכה לדבר אחר כך ברוגע, ללבן את העניינים ולמצוא פתרון אם צריך אחד כזה. אני מנסה לתת לו את הספייס שהוא צריך אחרי כל ריב אבל אין לו כוח אחרי זה לדבר על זה וזה משאיר אותי מאוד מתוסכלת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה- דרך התמודדות שונה אחרי ריב

אוראל שופן
    04/04/2017

נשמע שההבנה שלך בנוגע לצרכים השונים של כל אחד מכם היא ברמה מאד גבוהה ורגישה. הדינאמיקה שאת מתארת היא ידועה ומוכרת והדרך הנכונה ביותר להתמודד איתה היא להעלות אותה למודעות של שני בני הזוג ולהחליט על דרך התנהלות קבועה ששניכם תהיו מסופקים ממנה במידת האפשר.
    אני ממליצה לך לנהל עם בן זוגך שיחה רצינית ובגישה חיובית, באופן מנותק ממריבה, להסביר לו את הצרכים השונים של כל אחד מכם ולהחליט על דפוס התנהלות קבוע ומוסכם על שניכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו