מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פער גילאים גדול ביני לבין בן זוגי, כשאני המבוגרת.ענת05/04/2017
שלום,
אני בת 41 ובן זוגי צעיר ממני ביותר מעשור.
אנחנו מתגוררים יחד למעלה מארבע שנים.
הוא מעוניין למסד את היחסים , להתחתן ולהקים משפחה .
אני הייתי נשואה בעבר לזמן קצר, ואיני מעוניינת להתחתן שוב.
אני יודעת שעל בעלי מופעל לחץ משפחתי להפרד ממני בגלל הפרשי הגילאים. לדבריו זה לא מעניין אותו, אבל אני לא בטוחה שגם בעתיד זה יהיה המצב.
לא הייתי רוצה להתחייב עם מישהו שמחר ימצא מישהי צעירה בגילו, למרות שהוא אומר שזה לא יקרה. אין לי מושג מה להחליט ומתחשק לי פשוט לברוח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה- פער גילאים גדול ביני לבין בן זוגי, כשאני המבוגרת.
אוראל שופן06/04/2017את נמצאת היום במצב מורכב- מנהלת זוגיות וחיים משותפים עם פרטנר שקיימים ביניכם פערים בנוגע לתפיסות הזוגיות העתידיות שלכם, ובנוסף קיים בך חשש שהוא יעזוב אותך יום אחד, בשל פערים יסודיים ביניכם, מה שמרחיק אותך עוד יותר מהגישה שלו בנוגע למיסוד הקשר.
באשר לחשש שלך שבן זוגך יום אחד יעזוב אותך בשל פערי הגילאים ביניכם, כמובן שיש הצדקה לכך וכי הנושא מובן, עם זאת, חשוב לי להזכיר לך בנקודה זו כי קשרים מסתיימים מידי יום מסיבות שונות ומגוונות. אם כך, יתכן שהוא יעזוב אותך יום אחד בשל פער הגילאים ביניכם, אבל גם יתכן שהוא יעזוב אותך מסיבה אחרת, שאת תעזבי אותו, או שתשארו ביחד לעד. כל התנהגות המבוססת על דפוס חשיבה היוצא מנקודת הנחה שהקשר הזה יגמר במוקדם או במאוחר בשל סיבה כזו או אחרת, תתרום לסיום הקשר הזה ולכן חשוב, באם בוחרים בקשר הזה, להיות שם ממקום של ביחד, ולמצוא דרכים להתקרב ולקרב.
בנקודה זו בחייכם, לאחר זמן לא מבוטל יחד, התחלתם לשים פניכם לעתיד ושם אתם מצויים בשיח לא מאורגן ולא מקדם. נסו לשבת יחד ולחשוב ממקום זוגי ומאוחד, כיצד אתם רואים את העתיד שלכם. נסו לבנות סט ערכים מצומצם משותף ולחשוב יחד כיצד אתם יכולים לתרום לאושר המשותף שלכם, וכיצד כל אחד מכם יכול למקסם את האושר שלו ואת האושר של הפרטנר. הפכו את תהליך קבלת ההחלטות לכזה שאין בו התנגדות אחד לשני, אלא מתוך רצון משותף ליצור אושר משותף. באם אתם מתקשים לבד, אתם מוזמנים לפנות אלי לצורך ליווי מקצועי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)