לא רוצה יחסים פתוחים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא רוצה יחסים פתוחים
    ליאור
    09/04/2017

אני ובן הזוג שלי מאוד פתוחים מינית, יצא לנו ללכת למסיבות של החלפת זוגות ואפילו הבאנו מישהי נוספת כמה פעמים, אבל עכשיו הוא רוצה יחסים פתוחים וזה כבר יותר מדי בשבילי. לא רק הקטע שהוא ישכב עם בנות אחרות, אני מרגישה שאני לא מספיקה לו ואני כנראה גם לא יספיק לעולם. אני אוהבת אותו ואת היחסים שיש ביננו אבל נראה לי שזה סוג של דיל ברייקר מבחינתו...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא רוצה יחסים פתוחים

הוספת תגובה

• תשובה- לא רוצה מערכת יחסים פתוחה

אוראל שופן
    09/04/2017

לפעמים אנשים שמתאימים זה לזה מבחינות רבות, חולקים תפיסות בסיסיות מנוגדות בנוגע למערכת היחסים. מקרים כאלו הם מקרים קשים, בהם אחד מבני הזוג נאלץ לוותר על ערך שבסיסי עבורו בכדי לשמור על הזוגיות, או שהשניים נפרדים על אף התאמה ואהבה.
    אני לא יודעת באיזו דרך ניגשתם לנושא המשמעותי הזה, אך חייבים להתייחס לעניין ברצינות ולהבין יחד לאן אתם ממשיכים מכאן. חשבו כל אחד בנפרד ואז שניכם יחד, על אילן ערכים מתבססת בעיניכם הזוגיות העתידית שלכם. נסו לראות האם אתם מצליחים לשלב את חזונות הזוגיות העתידית שלכם מבחינה ערכית לחזון משותף כלשהו, להגדרה משותפת ששניכם שבעי רצון ממנה תוך כדי גמישות. חשבי כיצד את יכולה להרגיש מספקת עבור בן זוגך גם במערכת יחסים פתוחה אם בכלל. חשבו יחד מה הוא יכול לעשות שאינו עושה היום ויכול לגרום לך להרגיש כך. חשבו האם ישנה מידת פתיחות במערכת היחסים שאת יכולה להרגיש בנוח איתה (באמת בנוח), האם יש סט של חוקים שיכול לעזור לכם לשמור על הקשר ולהיות שניכם יחד וכל אחד בנפרד מרוצים במסגרתו. עשו את כל החשיבה הזו בטרם אתם מחליטים הילטה קיצונית לכל אחד מהצדדים (מערכת יחסים פתוחה/ פרידה) ומוותרים על הזוגיות שיצרתם או על אחד מכם בתוכה.
    אני מאמינה כי יהיה זה קשה להגדיר את הקשר הזה בנקודה הנוכחית ללא עזרה מקצועית ועל כן אתם מוזמנים לפנות אלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו