דילמה מוסרית כשאני יוצא עם בנות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דילמה מוסרית כשאני יוצא עם בנות
    עמית
    18/04/2017

לפעמים יוצא שאני יוצא עם כמה בנות באותו הזמן, כל עוד זה לא מתפתח למשהו רציני. השאלה היא אם אני צריך להגיד לבנות שאני יוצא עם עוד בנות ועד איזה שלב זה בסדר לצאת עם כמה בחורות במקביל?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה- דילמה מוסרית כשאני יוצא עם בנות

אוראל שופן
    18/04/2017

יש אנשים שמסוגלים למקבל בשלב הדייטינג, יש כאלו שלא, ויש כאלו שאינם מסוגלים ובכל זאת ממקבלים.
    מתי זה בסדר למקבל?- כל עוד אתה מרגיש שאתה מצליח להתייחס לכל אופציה רומנטית כאילו והיא היתה היחידה ולא לערוך השוואות ביניהן או להתייחס למישהי באופן מופחת כי אחרת מעניינת אותך יותר (כלומר- לשמור על ׳אש קטנה׳ בכדי שאם זה לא יסתדר עם האטרקטיבית יותר, לא תישאר קירח).
    בנוסף, אין זה נכון למקבל כאשר אתה מרגיש שאתה נמצא בדילמה מוסרית. אם הבחורה הזו מעלה בך תחושת חוסר מוסריות כשאתה יוצא עם אחרת- תפסיק לצאת עם אחרת. כך פועלים בהתאם לרגשות שלנו ומגיעים למקומות חיוביים ונכונים יותר עבור עצמינו.
    באם אתה לא משתייך למיעוט שתיארתי אשר מסוגל ליצור הפרדה מוחלטת בין האופציות הרומנטיות שלו, אני ממליצה לך להפסיק למקבל כבר היום. כאשר זה לא יסתדר עם אחת, חזור אחורה ותמשיך עם אחרת. זה יגביר משמעותית את הסיכוי שזה אכן יסתדר בסופו של דבר עם מישהי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו